Skip to main content
Adopterte dyr

Labbita

Av 9. august 2017juni 9th, 202318 kommentarer

Inntaksdato: 13.10.2015

Funnstad: Sluppen

 

Labbita er en katt med mye bagasje. Hun har opplevd et hardt liv som har satt dype spor. Til tross for dette har hun vist at hun ønsker å kjempe for å finne et evig hjem. Nå håper hun at noen ønsker å kjempe for henne.

 

Labbita ble tatt inn av oss sammen med sin mor Lollita, og sin bror Labben. Labbita var bare 10 uker gammel da vi fant henne, sannsynligvis født utendørs, og er derfor noe skeptisk til oss tobeinte. Labbita er litt skeptisk i møte med nye mennesker og trenger tid til å bli trygg. Når hun føler seg trygg er hun verdens største koseklump. I fosterhjemmene hun har vært i har hun utviklet seg stort, og viser stadig nye sider av seg selv. Hun liker veldig godt å leke med artige katteleker! Hun trives mye bedre i et typisk hjemmemiljø enn på brakka vår. Labbita er veldig glad i andre katter, og finner trygghet i å ha andre firbeinte i nærheten ?

Labbita vil ha et rolig hjem som kan gi henne lang tid på å bli trygg. Hun trenger en rolig familie uten barn som vil være tålmodig og støttende, slik at hun kan få tid, kjærlighet og trygge rammer for å vise den kjærlige, snille katten hun er. Labbita kan adopteres med utvidet prøvetid.

Labbita er klar for adopsjon. Hun adopteres bort som innekatt. Labbita er kastrert, vaksinert og ID-merket. Ta kontakt for mer informasjon om Labbita

Join the discussion 18 kommentarer

 • Hei
  Jeg å min samboer er et par på 43 år og 30 år
  Hatt katt /katter tidligere .Og nå ønsker vi en pus å ta vare på og koseopp ) Bor på Stjørdal i et relativt stort hus .å flotte omgivelser. Men vi ønske gjerne også en innekatt om det gjør det tryggere .

  Mvh Kenneth og Kristin

  • Magnus sier:

   Heisann Kenneth. Labbita er ledig for adopsjon, hun kan reserveres på tlf. 952 25 275, telefonen er betjent man-fre 18-21 og søn 13-15. Vi omplasserer ikke inne-katter unntatt i spesialtilfeller der f.eks medisinske forhold tilsier at katten må holdes innendørs. Pga dette ser vi helst at Labbita skal ha fri tilgang til trygge uteområder. Ta kontakt per telefon, så kan dere evt avtale reservasjon og nærmere overtakelse 😉

 • Sanja Krvavac sier:

  Hei lurer på er Labbkta fortsat ledig? 🙁

  • Andrea Elise Markussen sier:

   Hei Sanja! Labbita leter enda etter drømmehjemmet 🙂 Ta kontakt med vår vakttelefon hverdager mellom 18.00 til 21.00 på 95225275

 • Mari, tidligere fosterhjem sier:

  Fine Labbita! Hvis hun fortsatt ikke har funnet sitt drømmehjem den dagen jeg får mulighet til å ha flere katter, evt skal ha ny katt, så vil jeg gjerne ta henne imot med åpne armer <3 hun er en fantastisk pus bare folk våger å gi henne tid! Hun fortjener et skikkelig drømmehjem sammen med minst én annen pus som setter pris på hennes kjærlige oppmerksomhet 🙂

 • Aurelia Szumczyk sier:

  Aurelia og Artur, vi er intressert i å adopter en katt, vi har et stort hus på Hitra, vi har ingen små barn, bare to unger på 14 og 19 (nesten 20)år, men en studierer i Trondheim og vi har ingen andre kjæledyr. Vi vil gi katten en fast hus og familie.

  • Eva Merete sier:

   Hei
   Så fint at dere ønsker å adoptere fra Dyrebeskyttelsen Norge Sør Trøndelag. For å avtale et møte med Labbita må dere ringe vakttelefonen vår på 95225275. Telefonen er åpen fra 18.00 – 21.00 mandager – fredag, og fra 13.00 – 15.00 på søndager. Stengt på lørdag. Eller kom innom oss på åpen dag torsdager 18.00-19.00 og søndager fra 14.00-16.00

   Vennlig hilsen Eva

  • Elisabeth sier:

   Hei, jeg ser at mange katter blir reservert til en dato, hvor langt fram i tid kan man reservere en katt?

   • Andrea Elise sier:

    Hei Elisabeth. Vi har en reservasjonsgrense på 14 dager. I spesielle tilfeller kan lengre reservasjoner planlegges mot at man skriver adopsjonskontrakt og betaler med en gang 🙂 Dette gjør vi for at kattene ikke skal bli stående som reservert i lengre tid uten å bli adoptert.

    Mvh Andrea

 • Aurelia sier:

  Hi Aurelia og Artur vi er intressert i å adopter en katt, vi har et stort hus på hitra, vi har ingen små barn, bare to unger på 14 og 19 (nesten 20)år, men en studierer i trondheim og vi har ingen andre kjæledyr. Vi vil reservre dene snile jente.

 • Christel sier:

  Hei! Har dere mer informasjon om Labbita? 🙂 Er hun stueren osv.? Lurer også på om hun er på brakka deres nå, og om dere har behov for et (langvarig) fosterhjem for henne?

  • Stine Espelien sier:

   Hei, Christel! For mer informasjon om Labbita må du ta kontakt med får vakttelefon: 95225275. Telefonen er åpen fra 18.00 – 21.00 mandager – fredag, og fra 13.00 – 15.00 på søndager.

 • Abbi sier:

  Hei! Hvor gammel er Labbita? 🙂

 • Linda sier:

  Hei
  Dere skriver i infoen om Labbita at hun omplasseres som innekatt, men i svaret til Magnus sier dere at dere ønsker trygge uteområder til/for katten. Hva er det egentlig som gjelder???

  • Eva Merete sier:

   Hei Linda.
   Da vi svarte Magnus i januar 2018 var det et ønske. Men på de 15 mnd som er gått siden det svaret ser vi at Labbita har andre behov, og vil bli omplassert som innekatt.

   Vennlig hislen Eva

 • Anita Marie Lunde sier:

  Hei! Jeg er student på 20 år og vil gjerne ta i mot Labbita 🙂 Bor i egen leilighet med nydelig turområde 10 min unna. Har hatt både katt, hund og hest før, så har god erfaring med dyr. Om hun fortsatt leter etter et hjem, er jeg veldig interresert 😀

  • Andrea Elise sier:

   Hei Anita. Labbita leter enda etter drømmehjemmet. Ta kontakt med vår vakttelefon på 95225275. Telefonen er åpen fra 18.00 – 21.00 mandag – fredag, og fra 13.00 – 15.00 på søndager. Labbita adopteres ut som innekatt. Vi har også åpen dag på hjelpesenteret vårt torsdag 18.00-19.00 og søndager 14.00-16.00, vi holder til i sluppenveien 10B.