Skip to main content
FosterhjemKatter til omplassering

Kompis

Av 28. august 2021november 6th, 20214 kommentarer
Dette er Kompis. Han ble fanget inn fra Fannrem i Orkland etter å ha gått rundt noen eiendommer i et års tid. Han kom inn til oss 26.08.2021. Kompis er en nydelig svart og hvit hannkatt.
Fosterhjemmet skriver: Det går fint med Kompis. Han spiser godt og bruker begge kassene han har på rommet uten noen problemer og har etterlatt seg en fin sirkel med pels oppå sofaen som tyder på at han ligger der på natten. Han er en veldig snill pus, som er renslig og spiser godt! Han er også veldig kosete når han først tørr å komme frem og få kos.
Kompis trenger et rolig hjem som kan gi han tid til å bli trygg i sine nye omgivelser. Han er en rolig og snill pus. Kompis hadde fire knekte hjørnetenner som nå er trukket.
Kompis er kastrert, vaksinert og ID-merket. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter. Har du noen spørsmål, kan du legge igjen en kommentar, eller ta kontakt med vår kontakttelefon, der er vi tilgjengelig tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00. Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår https://www.dnst.no/adopsjonsskjema/

Join the discussion 4 kommentarer

 • Andrea Storheil sier:

  Hei, hvor gammel er Kompis? Og er han trygg på andre katter?

  • Andrea Elise sier:

   Hei! Kompis er rundt 3 år gammel. Vi er usikker på om han trives sammen med andre katter da han er i fosterhjem uten andre dyr. Men han er en veldig rolig og snill pus som vi absolutt tror kan passe sammen med andre katter 😀 Ved adopsjon hos oss får man en måneds prøvetid slik at man kan ta med dyret hjem og se om det passer inn i hjemmet og med eventuelle andre dyr i hjemmet!
   Mvh Andrea, DNST

 • Mariell Johansen sier:

  Er det mulighet for å få møte Kompis?😊

  • Andrea Elise sier:

   Hei! Det er det nok absolutt mulighet for ja 😀 Ta kontakt med vår vakttelefon eller send inn adopsjonsskjema, så kontakter de deg!
   Mvh Andrea, DNST

Legg igjen en kommentar