Skip to main content
FosterhjemKatter til omplassering

Kleo – reservert

Av 6. januar 2024januar 22nd, 2024Ingen kommentarer

Hils på Kleo!

Denne lille pusejenta kom inn til oss i oktober i fjor etter hun ble funnet vandrende og gråtende alene ute i Midtbyen i Trondheim. Hun har antatt fødselsdato 14.08.2023, og var dermed bare to måneder gammel da hun ble funnet. <3 Eier ble etterlyst uten hell, så nå er hun veldig klar for å finne seg et trygt og godt for-alltid-hjem!

Kleo er en nydelig og sjarmerende hunnkatt med kort skilpaddemønstret pels. Hun har en lys oransje stripe på nesa og oppover i panna, noe som gir henne et vakkert særpreg!

Kleo fant seg veldig raskt til rette hos fosterhjemmene, og er veldig trygg på mennesker. Fosterhjemmet beskriver henne som en kosete og leken frøken som kan finne på mye tull, som en kattunge skal! Hun elsker å komme opp i ansiktet for kos, og sover gjerne i halsgropen din. Hun går kjempegodt overens med andre katter, og er veldig glad i folk som kommer på besøk!

 

Kleo er ID-merket og har fått første vaksinedose. Det nye hjemmet plikter å gi henne andre vaksinedose ca. 4 uker etter første dose, samt kastrere henne ved 6 måneders alder. Kleo skal være inne til hun er ett år gammel. Det nye hjemmet må ha trygge uteområder til hun er klar for å utforske verden ute.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.