Skip to main content
Adopterte dyr

Kitty – reservert

Av 3. august 2022juni 9th, 2023Ingen kommentarer

Hils på Kitty!

Kitty er en av fire kattunger som ble født av mor Karoline. Karoline kom inn til oss 20. mai i år etter å ha gått ute i hele vinter på Frøya. Det viste det seg at hun var langt fremskredent drektig, og 22. mai ble Kitty og hennes tre søsken Kira, Kaia og Katalina født! Kitty har altså vokst opp i fosterhjem sammen med mor, kullsøsken og mennesker.

Kitty er en nydelig hunnkatt med sort og hvit semi-lang pels. Hun har hvitt bliss i panna, hvit hake og bryst, hvite bakben og hvite tær på frampotene.

Fosterhjemmet beskriver Kitty som en pus som har potensiale til å bli ei skikkelig god kosekatt, men som er litt skeptisk og trenger litt tid og rom for å bli helt trygg. Hun er veldig kontaktsøkende, leken, nysgjerrig og livlig.  Hun er også kosete når hun er i riktig humør, og liker å ligge på sofaen med fostermor.

Det nye hjemmet må ha trygge uteområder til hun er klar for å utforske verden ute.

Kitty er kastrert, grunnvaksinert og ID-merket. Kitty skal være inne til hun er ett år gammel.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.