Skip to main content

Hils på Kine!

Kine kom til oss fra Frøya i mai i fjor. Der hadde hun gått ute over lengre tid sammen med flere katter, og var litt redd. Etter hjelp fra våre flinke fosterhjem har Kine nå blitt tryggere, og er klar til å finne sitt for-alltid-hjem!

Kine er glad i kos, og lar seg gjerne løfte. Tenner, poter og ører kan helt fint sjekkes. Kine vil nok trenge litt tid til å bli helt trygg i et nytt hjem, og trenger derfor et tålmodig adoptivhjem som lar henne ta ting i sitt tempo.

Fosterhjemmet til Kine skriver: Kine er en katt som har opplevd mye vondt tidligere før hun ble hentet inn. I fosterhjem har hun lært å få kjærlighet, trygghet og varme. Det tar tid med Kine, samtidig får man mye igjen ved å være en trygghetsperson for henne. Hun maler og koser seg når hun blir klødd på magen og på ørene. Hun kan leke, men hun er en mer tilbaketrukket katt som liker seg for seg selv. Hun kommer godt overens med andre katter og tar ikke initiativ til å krangle. Hun leker mer med andre katter enn med mennesker. Hun er morragretten og kan frese før hun får servert mat, men hun blir raskt fornøyd og er mottakelig for kos og kontakt. Hun kan holdes opp og elsker å ligge på fanget som en baby. Kine har masse potensial og vil gi deg mye tilbake når du er tålmodig med henne.

Kine er ID-merket, kastrert og vaksinert. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter. Kine har litt tannstein, så veterinær anbefaler at man pusser tennene hennes, og at hun får kattemat som er tilpasset for god tann- og munnhelse.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.