Skip to main content

Hils på Kim!

Kim kom inn til oss i september 2022 fra Midtre Gauldal, hvor han hadde gått ute over lengre tid. Han er antatt født 23.03.2021.

Kim er en sjarmerende hannpus med kort sort og hvit pels med veldig særegne tegninger.

Tidligere fosterhjem beskrev Kim slik: «Forsiktig katt, som trives med andre katter. Veldig nysgjerrig, men på sine egne premisser. Rolig, men elsker å snakke. Veldig morsom snakke-buddy:)»

Kim er fortsatt litt skeptisk til å bli tatt på, men han tar imot kos om man går forsiktig fram og ikke kommer for brått på. Han er også veldig matmotivert og elsker flytende kattegodis, så har du det for hånden blir du garantert populær! Han trives aller best sammen med andre katter, og da helst hunnkatter. Vi anbefaler derfor at han kommer til et hjem hvor det er minst én katt fra før, eller adopteres sammen med en av våre andre katter. ♥ Han vil også passe best inn i et rolig hjem uten små barn.

Kim holder for tiden til på brakka vår på Sluppen, så om du vil hilse på ham og bli sjarmert i senk så er det bare å komme innom oss på åpen dag! Adresse og åpningstider finner du her.

Kim er ID-merket, kastrert og vaksinert. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.