Skip to main content

Hils på Karoline!

Karoline kom inn til oss i mai 2022 fra Frøya, hvor hun hadde gått ute i lengre tid. Hun er antatt født 01.01.2019. Da Karoline kom inn til oss var hun drektig, og var ganske redd og beskjeden. En liten uke etter inntak fødte hun fire nydelige kattunger, som alle fant sine for-alltid-hjem da de var leveringsklare.  Ved hjelp av masse tid og kjærlighet fra våre flinke fosterhjem er også Karoline nå endelig klar til å finne sitt for-alltid-hjem!

Karoline er ei nydelig pusedame med kort, svart pels med hvitt bryst, labber og «melkebart».

 

Fosterhjemmet til Karoline forteller: «Karoline er en nydelig skjønn pusejente som er veldig nysgjerrig og sosial. Hun er skeptisk til nærkontakt, men liker å holde seg i nærheten av oss. Når vi spiser er hun alltid i nærheten, i håp om å få smake en bit. Karoline er veldig kosete, men det er ikke ofte vi får sjansen til å kose da hun ofte blir redd når vi kommer nærme med hendene. Vi jobber fortsatt med å få henne trygg på hender, og det går sakte men sikkert fremover her. Karoline er sjenert rundt ukjente folk, og gjemmer seg da under sofaen. Hun titter frem så snart det er trygt. Karoline går kjempefint sammen med vår katt, og de leker mye sammen. Karoline trenger et adoptivhjem som har tid og tålmodighet til å hjelpe henne med å bli helt trygg.»

 

Karoline er ID-merket, kastrert og vaksinert. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.