Skip to main content
Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

June – reservert

Av 30. juni 2022juni 9th, 20234 kommentarer

Hils på June!

Denne hunnkatten ble tatt inn fra Ler på Melhus, hvor hun gikk ute i en koloni. Ved inntak var hun 4-5 måneder gammel, og var tynn og redd. Hun er nå ett år gammel, og etter en periode i fosterhjem har June nå blitt en skikkelig kosepus!

June er en nydelig, fluffy hunnkatt med svart og brunsvart lang pels og grønne øyne.

Fosterhjemmet beskriver June som følger: «June er en skikkelig kosepus med et stort hjerte for lek og kontakt. Hun er litt skvetten, men kommer tilbake så fort hun skjønner at det sikkert ikke var så farlig. Liker å ligge i vindusposter og følge med på det som skjer, samt følge etter folk i huset i tilfelle det er mulig med litt kos.» De forteller videre at June har hatt en stor positiv utvikling i fosterhjem, og at de aldri har sett henne så trygg som hun er nå, og at hun lager mye koselyder når hun ønsker kontakt og lek!

June er kastrert, vaksinert og ID-merket. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.

Join the discussion 4 kommentarer

 • Kristine Selven sier:

  Hei, er interessert i denne katten og lurte på om det var mulig å komme innom å se på henne på søndag

  • Lisa sier:

   Hei! June er i fosterhjem, og dersom man ønsker å besøke hjemmet skal man først fylle ut adopsjonsskjemaet vårt. Deretter tar kontakttelefonen kontakt med deg <3. Mvh Lisa

 • Piotr Kalinowski sier:

  Er det mulig og komme å skje denne katten i morgen? 8. Januar 2023?

  • Carina sier:

   Heisann! June er ikke på brakka vår men i fosterhjem. For å få møte henne der må du først sende inn en adopsjonssøknad. Kontakttelefonen vil så ta kontakt med dere. 🙂

   Mvh Carina