FosterhjemKatter til omplassering

Jocasta – reservert

Av 29. juli 2020 4 kommentarer

Denne lille kattungen kom inn sammen med sin mor Claire og fire søsken 9/6-20. Ved inntak var alle kattungene ca to uker gamle.

Fosterhjemmet forteller: «Jocasta er ei beskjeden men nysgjerrig frøken. Elsker leker med catnip og baller. Ikke like vilter som søsknene å holder seg litt for seg selv». 

Jocasta har fått første vaksine og er id-merket. Hun er klar for adopsjon ca 10/8 når hun er 12 uker gammel. Nytt hjem plikter å gi andregangs vaksine ca en måned etter den første vaksinen, samt å kastrere henne innen seks måneder. Nytt hjem plikter også å ha trygge utemuligheter når hun er klar for å utforske verden ute igjen. For mer info/reservasjon av Jocasta, ta kontakt med vår kontakttelefon. Der er vi tilgjengelig mandag – fredag 18:00-21:00 og søndag 14:00-16:00.

Bli med i diskusjonen 4 kommentarer

 • Andrine Dyrendahl Krogstad sier:

  Hei jeg vil gjærne resereve hun😊😊

  • Amanda sier:

   Hei! Jocasta er alt blitt reservert 🙂 Vi har mange andre katter og kattunger på hjemmesiden. Håper du finner noen som er ledige som du kunne tenke deg. Hvis du finner en du liker, må du ringe kontakttelefonen vår for å reservere. Telefonnummeret er
   952 25 275. Telefonen er åpen mandag-fredag 18-21 og søndag 14-16.
   Mvh, Amanda

 • Geir durendahl sier:

  Hei vi ønsker å treffe denne frøkenen

  • Amanda sier:

   Hei! Ser at du alt har reservert henne 🙂 Så hyggelig! Avtal med kontakttelefonen vår ang besøk om dette er ønskelig.
   Mvh, Amanda

Legg igjen et svar