Skip to main content
Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Jet – reservert

Av 27. februar 2023juni 9th, 2023Ingen kommentarer

Hils på Jet!

Jet kom inn til oss fra Midtre Gauldal i oktober 2022. Han er en nydelig og ganske stor hannkatt på ca. 3 år. Han har gule øyne og er nesten helsort, men har noen få hvite hår på brystet.

Da Jet kom inn til oss var han ganske nervøs av seg og skeptisk til mennesker. Det tok imidlertid ikke lang tid i fosterhjem før han fant ut at kos slettes ikke er så verst! Nå har han blitt en skikkelig kosegutt som er klar for å finne sitt for-alltid-hjem. Fosterfar forteller at Jet har blitt en veldig trygg, vennlig, sosial og koseglad katt. Han er fortsatt litt skeptisk til nye mennesker som kommer på besøk, og gjemmer seg da gjerne litt i starten, men kommer ofte fram for å hilse etter ei stund.

Jet er ID-merket, kastrert og vaksinert.  Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.