HjelpesenterKatter til omplassering

Jensen

Av 2. september 2018 januar 17th, 2019 Ingen kommentarer

“As anyone who has ever been around a cat for any length of time well knows, cats have enormous patience with the limitations of the humankind.” – Cleveland Amory. Som Amory sier har katter stor tålmodighet med oss mennesker. Jensen er en katt som håper å finne et menneske som kan ha tålmodighet med han.

 

Jensen hadde vært observert på Byneset og ble fanget i felle av en av våre frivillige. Han var noe tilbaketrukken og opplevdes redd når han kom inn til hjelpesenteret vårt. Nå har han fått tid på seg i fosterhjem til å bli tryggere, og han elsker å slappe av i godstolen sin. Han er ikke så glad i tilnærming enda, men dette kommer seg. Vi anbefaler at Jensen kommer i et hjem uten barn, med erfarne voksne som kan fortsette å jobbe med han. Jensen trenger er hjem som kan gi han tid til å bli trygg på mennesker. Vi har troen på at han kan bli et fantastisk familiemedlem hvis han får sjansen til å vise sitt sanne jeg.

Jensen er kastrert, vaksinert og ID-merket. Nytt hjem må kunne tilby trygge utemuligheter uten mye trafikk. Ta kontakt med vår vakttelefon for info og reservasjon av Jensen

Legg igjen et svar