Ikke-publiserte dyrSyk

Jensen

Av 2. september 2018 juni 5th, 2019 2 kommentarer
Inntaksdato: 29.08.2018
Funnsted: Byneset

 

Dette er Jensen. Han hadde gått ute over lengre tid på Byneset før han ble fanget inn. Jensen var tilbaketrukken og redd når han kom inn til hjelpesenteret vårt. Nå har han fått tid på seg i fosterhjem til å bli tryggere, og han elsker å slappe av i godstolen sin. Jensen har endelig lært seg at kos er positivt og kommer nå frivillig for å bli klødd bak øret. Han har blitt en skikkelig kosegutt. Det er fortsatt han som bestemmer tempoet, men han har blitt en trygg og kosete gutt. Jensen har lang myk pels som han steller godt med. Han må børstes jevnlig slik at han ikke bli plaget med floker. Jensen ønsker seg nå et rolig hjem som han kan slappe av og nyte livet i.

Vi anbefaler at Jensen kommer i et hjem uten små barn. Da han fortsatt er var på lyder og bevegelser.

Jensen er kastrert, vaksinert og ID-merket. Nytt hjem må kunne tilby trygge utemuligheter uten mye trafikk. Ta kontakt med vår vakttelefon for info og reservasjon av Jensen

Bli med i diskusjonen 2 kommentarer

 • Maylinn hokstad sier:

  Hei.. jeg er interessert i å adoptere en katt. Har Sett etter den riktige siden like etter jul nå… min samboers katt døde like før jul, han ble 12 år gammel og nå tenkte jeg det det var på tide og skaffe min samboerven ny følgesvenn.. Det ville nåkk bli verdens mest bortskjemte katt:) om det er greit for dere vill vi gjerne prøve og se om de kan finne tonen og at Jensen vil trives hoss oss.. jeg mener dette er veldig vesentlig og det at man kan ha katten i en mnd å om kjemien ikke er der kan man ombestemme seg… hvor er det dere holder til?

  • Andrea Elise sier:

   Hei Maylinn! Så hyggelig at dere ønsker å adoptere Jensen. Han har hatt en vanskelig start på livet og har virkelig kommet en lang vei fra å være redd og sjenert til å bli en rolig gutt som er glad i kos. Vi syns det er viktig at man finner riktig katt slik at vi ved adopsjon har en måned prøvetid slik at dere kan se om kjemien stemmer, denne prøvetiden kan utvides ved behov. For reservasjon og mer informasjon ring vakttelefonen vår på 95225275. Telefonen er åpen fra 18.00 – 21.00 mandag – fredag, og fra 13.00 – 15.00 på søndager. Vi er opptatt av trygge uteområder og stabile hjem til kattene våre, så det vil bli stilt noen enkle spørsmål for å godkjenne adopsjon fra oss. Vi har også åpen dag på hjelpesenteret vårt torsdag 18.00-19.00 og søndager 14.00-16.00, vi holder til i sluppenveien 10B.

   Mvh Andrea

Legg igjen et svar