Skip to main content
FosterhjemHjelpesenterKatter til omplassering

Hulda – reservert

Av 1. januar 2024januar 18th, 2024Ingen kommentarer

Hils på Hulda!

Hulda kom inn til oss fra Hell 15. november 2023 sammen med kattungene sine. Hun var allerede da en snill kosepus, så det er tydelig at hun har hatt et hjem. Vi etterlyste eier uten hell, og Hulda er nå klar til å finne sitt nye for-alltid-hjem!

Fosterhjemmet til Hulda skriver:

Hulda er en langhåret og vakker hunnpus av middels størrelse som er både kosete og husvarm. Hulda er veldig glad i å være med fostermor, følger gjerne etter henne, og vil gjerne sove sammen med henne om natten. Hulda har et veldig lunt og behagelig lynne og er glad i å kose seg og pusse pelsen sin.
Hun har god appetitt, er husren, er glad i å leke seg og er ved god helse. Hulda er sosialt oppsøkende ovenfor fostermor og ble raskt trygg i fosterhjemmet sitt. Hun er imidlertid ikke komfortabel med besøk og blir redd nye mennesker. Når Hulda blir redd gjemmer hun seg, og kommer frem igjen etter litt tid.

Poter, tenner og ører kan fint sjekkes, og Hulda synes også det er greit å løftes. Vi antar at Hulda er ca. 2 år gammel.

Hulda er ID-merket, kastrert og vaksinert. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.