Skip to main content
Ikke-publiserte dyrSyk

Hugo

Av 4. april 2020august 28th, 20202 kommentarer

Denne gutten kom inn i varmen til oss 30/3-20 etter å ha gått utendørs i en koloni på Hitra i to – tre år. Han så veldig sliten ut da han kom inn, så vi er veldig glad han endelig er tatt vare på. Han er antatt å være ca fire år gammel. Hugo er en korthåret katt som er hvit med oransje flekker. 

Fosterhjemmet forteller at Hugo er en katt som elsker kos, og går å krøller potene uansett hvor han er. Han liker oppmerksomhet og har funnet ut at mennesker er ikke så ille folk å henge med. Men Hugo kan også være litt kvass når han sier ifra at nok er nok, så derfor tenker vi at han passer best i et hjem med store barn, eller bare voksne. Men en mer takknemmelig pus, skal man lete lenge etter. Hugo synes det er godt å komme inn varmen, under et tak, der han slipper å lete etter mat.

Hugo er klar for adopsjon! Han er kastrert, vaksinert og id-merket. Det nye hjemmet må ha trygge utemuligheter til Hugo er klar for å utforske verden utendørs igjen. Ta kontakt med vakttelefonen for mer informasjon om denne fine gutten.

Join the discussion 2 kommentarer

 • Astrid Johanna Leber sier:

  Hei, mitt navn er Astrid, jeg bor i Bærum og har tilgang på stor og fin hage som min høyt elskede katt Nussi stortrivdes i. Nussi gikk dessverre bort for ca. 4.månder siden. Jeg føler meg altså nå klar til å elske en katt igjen, spesielt merket jeg dette da jeg så Hugo. Jeg ønsker bare å vite litt hvordan katten er, før jeg eventuelt tar turen til Trondheim. Jeg lurer derfor på om tilbudet om åpent hus på søndager fortsatt gjelder i koronatiden? dersom ja, sender jeg min sønn som studerer i Trondheim for å hilse på Hugo?

  Lurer også på hvordan Hugo vil håndtere en 8 timer lang tog eller biltur?

  • Amanda sier:

   Hei! Så trist å høre om Nussi. Alltid fælt når man mister et kjæledyr.. Hugo er enda en veldig redd og forsiktig katt som vil trenge tid på å bli trygg. Vi tror ikke han vil håndtere en åtte timers lang tog/biltur på dette stadiet dessverre…
   Mvh, Amanda

Legg igjen en kommentar