FosterhjemKatter til omplassering

Hugo – reservert

Av 2. april 2021april 11th, 2021Ingen kommentarer

Denne gutten heter Hugo. Han er en nydelig kosegutt som kom inn til oss 10.06.2020. Hugo er 5 år gammel og ble fanget inn fra Hitra.

 

Når Hugo kom inn til oss hadde han store sår på kroppen og klødde fælt. Etter flere turer til veterinær har vi nå funnet ut at Hugo har en alvorlig allergi mot fjærkreprotein. Han må derfor gå på kattefor laget av fisk for resten av livet. Godbiter må også være laget av fisk og kan ikke inneholde kylling eller annet fjærkre.

 

Fosterhjemmet skriver: Hugo er en søt, sjarmerende og kosen katt med mye personlighet. Han er nok ikke den tøffeste katta i gata, og liker det trygt og godt på fanget. Men er renslig og leken og lett å bli glad i. Har dessverre en allergi og er kresen i matveien noe som er litt utfordrende før man kommer inn i det. Definitivt en snill selskapsskatt, som ønsker seg et rolig miljø.

 

Hugo er kastrert, vaksinert og ID-merket. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter. Har du noen spørsmål, kan du legge igjen en kommentar, eller ta kontakt med vår kontakttelefon, der er vi tilgjengelig tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00. Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår https://www.dnst.no/adopsjonsskjema/

Legg igjen en kommentar