Skip to main content
Nyheter

Høysesongen er i gang!

Av 12. april 2024Ingen kommentarer

Det samme er kattungesesongen og behovet for ekstra fosterhjem.

 

Både små og store poter trenger et hjem.

Som fosterhjem åpner man hjemmet sitt for et dyr som trenger midlertidig pass. Å være fosterhjem innebærer at du har ett eller flere av våre dyr boende hjemme hos deg en periode. I all hovedsak har vi behov for fosterhjem til katt og i tiden fremover har vi et særlig behov for fosterhjem for drektige og mødre med kull. Dessverre hender det også at vi har behov for fosterhjem til kull uten mor. Disse har et særlig behov for ekstra og tett oppfølging og trenger fosterhjem med erfaring.

Det er nå et spesielt behov for tilgjengelige fosterhjem før- og gjennom sommeren. Samtidig er ferietiden ekstra hektisk, og det er ofte redusert tilgang på fosterhjem. Har du kun mulighet til å være fosterhjem i en gitt periode, håper vi du likevel tar kontakt.

Vi stiller med alt av utstyr og dekker veterinærkostnader. Vi har frivillige kjørere som kan bistå med frakt av dyr og utstyr til fosterhjem som ikke har egen bil. Har du egen bil, er vi takknemlig om du selv kan stå for kjøring. Bor du utenfor Trondheimsområdet, er vi derimot avhengig av at du kjører selv.

Ønsker du å være fosterhjem for en lengre eller kortere periode, eller har du spørsmål, send oss en uforpliktende e-post til
sor-trondelag@dyrebeskyttelsen.no. Si gjerne noen ord om hvem du/dere er, om dere har egne dyr og om dere ønsker å være langvarig fosterhjem eller kun kan fostre i en gitt periode. NB! Vi erfarer at e-post fra oss kan havne i «søppelpost», så ta gjerne en ekstra kikk der.
Kan du ikke fostre, men ønsker å bistå på andre vis? Se mer i vår tidligere artikkel Hjelp oss å hjelpe!