Skip to main content
Adopterte dyr

Henni – reservert

Av 25. januar 2024februar 4th, 2024Ingen kommentarer

Hils på Henni!

Henni kom inn til oss i november 2023 fra Hell, hvor hun hadde gått ute med sin mor Hulda og bror Hågen i lengre tid. Ved inntak var hun bare fire måneder gammel, og hun var litt redd, tynn og skitten i pelsen. Etter mye kjærlighet hos våre flinke fosterhjem er hun nå endelig klar til å finne sitt for-alltid-hjem!

Henni er antatt født 04.07.2023, og er en nydelig hunnkatt med semilang grå- og beigetigrete pels.

Fosterhjemmet forteller: «Henni er en nysgjerrig og kontaktsøkende jente. Holder seg stort sett i nærheten, om ikke oppi sofaen med meg så ligger hun på gulvet ved siden av. Hun elsker kos og kommer flere ganger om dagen og krever det! Henni er fortsatt litt skvetten, så hun springer til et trygt sted og observerer hvis man reiser seg og går rundt. Med litt tid og mer sosialisering kommer nok Henni til å bli helt trygg. Hun er virkelig en skikkelig søtnos.»

Henni er ID-merket, kastrert og vaksinert. Hun skal være inne til hun er ett år gammel. Det nye hjemmet må ha trygge uteområder til hun er klar for å utforske verden ute.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.