Adopterte dyr

Helene

Av 11. februar 2019 mai 2nd, 2019 2 kommentarer

Denne fine pusefrøkna heter Helene, og vi antar hun er rundt 8 mnd gammel. Hun ble funnet under en container på Levanger, og sammen med flere andre katter levde hun av å spise søppel. Heldige Helene har nå fått komme inn i varmen, og får ordentlig mat som er beregnet for pusemager. Hun hadde en del tover i pelsen sin, og har fått en liten mini-løveklipp, men dette vokser fort ut igjen, og hun vil ha en nydelig lang svart og hvit pelsmanke.

Helene synes vi mennesker var litt skumle i starten, men i fosterhjem har hun skjønt at mennesker gir masse kos og godbiter. Helene er nemlig veldig glad i begge deler, men det aller beste er nok kos. Så hun benytter alltid sjansen til å fotfølge fostermor og fosterfar rundt, og de må derfor være forsiktig med å ikke snuble i henne, for det er viktig å holde benkontakt må skjønne! Helene kommer alltid frem fra liggeplassen sin når hun hører at man kommer, og da rister hun søtt på hodet og ser opp for å si at «her er jeg, nå må du kose meg!». Altså en kjempe nydelig kosejente som gleder seg veldig til å få et nytt for-evig-hjem som kan gi henne all den oppmerksomheten hun vil ha. Som ungkatter flest er hun veldig leken av seg, og favorittleken er selvfølgelig baller, eller dvs alt som kan trille.

Da Helene mest sannsynlig har levd av søppel fra en matbutikk en god stund, så har hun lært seg at brødmat er spiselig. Dette er selvfølgelig ikke bra for pusemagen hennes, så man må passe på at hun ikke får tak i brødmat som ligger fremme.

Helene kan passe inn i de aller fleste familier, med og uten andre dyr, men man må være forberedt på at hun kan trenge litt tid i starten på å bli trygg, og hun synes fortsatt det er aller best å ha en lun plass å ligge på på dagtid, mens på kvelden er det masse hopp og sprett. I fosterhjemmet har hun funnet ut at badet er hennes rom, og der kommer hun gjerne opp i fanget for å få kos. Aller helst når man sitter på doskåla… Så når hun blir mer kjent, så er hun nok en ekte fangpus også i sofaen.

Ved omplassering vil Helene være kastrert, vaksinert og ID-merket. Det nye hjemmet forplikter seg til å gi henne trygge uteområder uten mye trafikk. For reservasjon og mer informasjon om Helene, ta kontakt på vår vakttelefon.

Bli med i diskusjonen 2 kommentarer

 • Hei!

  Jeg og min familie har lenge vært på utkikk etter en katt å adoptere. Vi har alltid hatt katt hjemme og vil fortsette med det. Vi har et veldig kattevennlig hjem med stor plass og fin hage. Når jeg så bilde av denne fine katten, minnet den meg om en katt jeg hadde i barndommen. Vi måtte dessverre avlive henne da hun ble veldig syk. Jeg som skriver er 19 år og skal snart gå gjennom en tung eksamenstid, så et nytt familiemedlem hadde vært utrolig koselig. Vi er veldig glade i å gi kos, og har mange fine soveplasser tilgjengelig. Vi har et åpent hus, der Helene kan få gå inn og ut når hun ønsker. Hun vil ikke være mye hjemme alene, da vi max er borte i et par timer. Det er alltid godt å komme hjem til katten sin som søker kos.
  Håper på svar!:)

  Med vennlig hilsen;

  Mari Emilie Gorset Belsås

  • Andrea Elise sier:

   Hei Mari! Så hyggelig at dere har falt for Helene. Hun er en kjempesnill og god katt som har hatt en litt tøff start på livet. Ring vår vakttelefon for mer informasjon om Helene, reservasjon og eventuelt møte med henne 😀 Nr 95225275. Telefonen er åpen fra 18.00 – 21.00 mandager – fredag, og fra 13.00 – 15.00 på søndager.
   God helg
   Mvh Andrea

Legg igjen et svar