Denne fine pusefrøkna heter Helene, og vi antar hun er rundt 7 mnd gammel. Hun ble funnet under en container på Levanger, og sammen med flere andre katter levde hun av å spise søppel. Heldige Helene har nå fått komme inn i varmen, og får ordentlig mat som er beregnet for pusemager. Hun hadde en del tover i pelsen sin, og har fått en liten mini-løveklipp, men dette vokser fort ut igjen, og hun vil ha en nydelig lang svart og hvit pelsmanke.

Helene synes fortsatt oss mennesker er litt skumle, men hun blir tryggere for hver dag som går. Hun har vist seg å være en snill og nysgjerrig liten kosegris, og begynner smått å komme å få kos på eget initiativ. Hun er håndterbar og kan løftes, men synes det er skummelt om det er mye bevegelser og lyder rundt. Så lenge man gir henne tid, så tror vi at hun kan passe inn i de fleste familier, men hun vil nok kanskje foretrekke et hjem uten små barn.

Helene vil være omplasseringsklar ca. 03.03.19, da vil hun være kastrert, ID-merket og grunnvaksinert. Det nye hjemmet forplikter seg til å gi henne trygge uteområder uten mye trafikk. For reservasjon og mer informasjon om Helene, ta kontakt på vår vakttelefon.

Legg igjen et svar