Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Hedvig – reservert

Av 18. mars 2020 april 11th, 2020 2 kommentarer

Denne skjønne lille jenta heter Hedvig. Hun kom inn til oss 15/3-20 etter å ha vært observert i og rundt søppelkassene til en bolig i Selbu. Hun var rundt tre måneder da hun kom inn til oss. Hun har en semi-lang skilpaddemønstret pels. Hun har store øyne og en liten, søt, rosa nese.

Fosterhjemmet forteller at Hedvig er en redd og forsiktig jente. Hun gjør små fremskritt hver dag og begynner å bli tøffere. Hun er veldig glad i andre dyr, og finner mye trøst i fosterhjemmets egne katt. Hedvig vil nok trenge lang tid på å bli helt trygg, og man må være innstilt på å jobbe med henne.

Hedvig har fått førstegangsvaksine og er id-merket. Nytt hjem er pliktig til å gi ny vaksine om en måned og sterilisere henne innen hun er seks måneder gammel. Det nye hjemmet må ha trygge utemuligheter til hun er klar for å utforske verden ute igjen. Ta kontakt med vår vakttelefon for mer info om Hedvig!

Bli med i diskusjonen 2 kommentarer

  • Svein Grindstad sier:

    Jeg bor i rekkehus på Byåsen jeg sitrer i rullestol har ms og har hatt katt i hele mitt liv og savner å ha en nå
    Hedvig falt i smak

    • Amanda sier:

      Hei! Så hyggelig at du er interessert i Hedvig 🙂 Ta kontakt med vakttelefonen vår for mer info/reservering av Hedvig. Telefonnummeret er: 95225275. Telefonen er betjent mandag-fredag kl 18:00-21:00 og søndag kl 14:00-16:00.

Legg igjen et svar