FosterhjemKatter til omplassering

Hedder

Av 17. november 2017 januar 7th, 2019 4 kommentarer

Inntaksdato: 27.10.2017
Funnsted: Hommelvik

Hedder er en ung hunnkatt som kom inn sammen med sine to barn. Vi tror Hedder er ca 2 år gammel. Hun har fin og lang tricolorpels som hun steller godt med. Hedder elsker å bli børstet og syns dette er skikkelig koselig.

Hedder trenger litt tid på å bli kjent med nye mennesker. Når hun er trygg på nye omgivelser og mennesker er hun leken og kosete. Hedder syns det er litt skummelt når det kommer fremmede på besøk slik at det kan være vanskelig å se at dette er en herlig pusejente ved første øyekast. Hun er heldigvis veldig glad i både kos og godbiter, slik at det er lett å vinne hennes gunst dersom man er tålmodig og bestemt. Våtfor, fisk og kylling synes hun er veldig godt, og hun står alltid klar til å få påfyll i matskålen om morgenen.

Hedder fotfølger fostermamma i fosterhjemmet, og står alltid utenfor soveromsdøren om morgenen. Hun synes også det er deilig å få oppmerksomhet i sofaen, og elsker å kosetrampe på tepper. For tiden er hun i fosterhjem sammen med et par kattunger, og hun synes det er kjempe stas med noen unge lekekamerater. Hun er veldig flink og forsiktig når hun leker med dem, og steller godt med dem når de slapper av. Hedder trives både som enekatt og sammen med andre katter.

 

Hedder håper snart at det blir hennes tur til å bli adoptert, og ser etter et litt rolig hjem med noen som kan gi henne masse oppmerksomhet. Hedder trenger et hjem med gode utemuligheter. Hun er ID-merket, vaksinert og sterilisert. Ta kontakt med vår vakttelefon for mer informasjon om Hedder

Bli med i diskusjonen 4 kommentarer

 • Tonny Ackerman sier:

  Hei jeg har interesse Hedder
  Har du mer info.
  Er hunn i Trondheim ?

  • Magnus sier:

   Heisann:) Om du ringer oss på tlf 952 25 275, så har de mer informasjon der. Telefonen er betjent man-fre 18-21 og søndag 13-15.

 • Eva Anette Saugestad sier:

  Hei! Er hun ledig for adopsjon?

  • Andrea Elise Markussen sier:

   Hei Eva, alle kattene som ligger ute på nettsiden vår er ledig for adopsjon 🙂 Om du ringer oss på tlf 952 25 275, så har de mer informasjon om de forskjellige kattene vi har og kan hjelpe dere finne en som passer inn i deres familie. Telefonen er betjent man-fre 18-21 og søndag 13-15.

Legg igjen et svar