Skip to main content

Hils på Hedda!

Hedda kom inn til oss fra Midtre Gauldal i september 2022, bare noen uker gammel. Hun har antatt fødselsdato 10.06.2022. Ved inntak var hun redd, tynn og skitten i pelsen.  Etter tid og masse kjærlighet hos våre flinke fosterhjem har hun imidlertid hatt stor framgang, og er nå en kosete og trygg pus som håper på å finne sitt for-alltid-hjem!

Hedda er ei nydelig pusejente med kort sort og hvit pels. Hun har en supersøt rosa nese og gulgrønne øyne.

Fosterhjemmet beskriver Hedda som en energisk, sosial, søt og kosete katt. Hun har blitt veldig glad i kos, spesielt på nedre rygg/rumpe. Hun kan være litt skeptisk når det kommer nye mennesker på besøk, men det tar ikke lang tid før hun forstår at det er kos å få. Hedda hopper opp i senga hver morgen for å få kos, og kommer løpende med halen i været når hun hører lyden av godbiter! Hun synes også det er veldig interessant å se på at man trekker ned i do.

Hedda har hatt tilbakevendende løs mage. Hun har blitt bedre etter hun begynte med en lav dose kortison daglig, samt spesialfõr (Hills Prescription diet Food sensitivities Z/D). Dette må hun fortsette med i sitt nye hjem.

Hedda er ID-merket, kastrert og vaksinert. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.