Skip to main content
Adopterte dyr

Hauk – reservert

Av 21. januar 2024februar 4th, 2024Ingen kommentarer

Hils på Hauk!

Hauk kom inn til oss fra Hell i oktober 2023. Der hadde han hadde gått ute over lengre tid med andre katter, og var tynn og litt redd. Etter en stund i fosterhjem er nå Hauk klar for å finne sitt nye for-alltid-hjem!

Fosterhjemmet til Hauk skriver: Hauk har utviklet seg til å bli en skikkelig kosepus. Han liker å bli kost på over hele kroppen, maler masse og kan sikle litt. Han er veldig nysgjerrig og vil være der noe skjer. Blir det for mye løper han under sengen, men tar ikke lang tid før han dukker frem igjen. Hauk er glad i å leke, han løper gjerne etter tråd og ball. Han liker veldig godt å leke alene. Hauk kan være litt vel leken og skummel i sengen, og tar gjerne tak i føtter og tær som stikker utenfor dynen.

Antatt fødselsdato for Hauk er 1. februar 2023. Hauk er ID-merket, kastrert og vaksinert. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.