Dyr gjenforent med eier

Halvard

Av 15. juni 2020juli 24th, 20202 kommentarer

Denne nydelige gutten kom inn til oss 11/6-20 etter å ha gått ute ved Solvangen en stund. Vi tror han er ca to år gammel. Han har en semi-langhåret oransje og hvit pels. 

Fosterhjemmet forteller at Halvard vil nok trenge litt tid for å komme seg til rette i et nytt hjem. Han er en snill og god katt, men han viser enda tegn på at han er redd. Han oppholder seg for det meste under trappa eller sofaen og er ikke trygg enda

Halvard er klar for adopsjon! Han er kastrert, id-merket og fått førstegangsvaksine. Nytt hjem plikter å gi ny vaksine hvis denne ikke enda er gitt. Det nye hjemmet plikter også å ha trygge utemuligheter til han er klar for å utforske verden ute igjen. For mer info/reservering av Halvard, kan dere kontakte kontakttelefonen vår. Der er vi tilgjengelig mandag – fredag 18:00-21:00 og søndag 14:00-16:00.

Join the discussion 2 kommentarer

 • Alicia sier:

  Keg ønsker med en han kat men jeg ser at han er kastrert og det vil jeg ikke ,
  Har dere han kat uten kastrert ?

  • Amanda sier:

   Hei! Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag adopterer ikke ut ukastrerte katter, så nei vi har ingen ukastrerte å adoptere bort. Anbefaler sterkt å adoptere en katt som er kastrert, så slipper man å få uønskede kattunger. Det finnes allerede mange små som er hjemløse og trenger et hjem!
   Mvh, Amanda

Legg igjen en kommentar