Skip to main content
Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Hågen – reservert

Av 12. februar 2024februar 23rd, 2024Ingen kommentarer

Hils på Hågen!

Han kom inn til oss fra Hell i november 2023 sammen med mor Hulda og søster Henni. Vi antar at han ble født i juli 2023, og ved inntak var han både tynn og redd. Hågen har siden da hatt veldig god framgang i fosterhjemmet sitt, og er nå klar til å finne sitt for-alltid-hjem!

Fosterhjemmet til Hågen skriver: Hågen er en glad og livlig gutt, som liker mye kos og lek. Han ligger i sengen min om natten, og kan bæres i korte stunder.

Hågen kan synes det er skummelt med høye lyder, brå bevegelser og nye mennesker, og trenger et tålmodig hjem som lar ham jobbe videre med å bli helt trygg. Sjekk av poter, tenner og ører er greit.

Hågen er ID-merket, kastrert og vaksinert. Han skal være inne til han er ett år gammel. Det nye hjemmet må ha trygge uteområder til han er klar for å utforske verden ute.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.