Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Gyda – reservert

Av 24. mars 2019april 19th, 20202 kommentarer

Denne fine damen heter Gyda. Hun er en ung dame på ca 2 år. Gyda ble fanget inn fra en kattekoloni på Gåsbakken, Melhus 09.03.2019.

Gyda har hatt begrenset med menneskekontakt og syns mennesker var skummel i starten. Etter lang tid i fosterhjem har Gyda vist fantastiske fremskritt. I fosterhjem har hun vist seg å være en trygg og kosete jente. Hun er glad i å få kos på hodet og haka. Gyda er en rolig og matglad dame som elsker godbiter. Gyda har kort silkemyk svart og hvit pels. Hun har en søt rosa nese og et smalt feminint ansikt. Gyda trenger litt tid til å bli helt trygg på nye mennesker. Hun koser seg sammen med fosterfamilien sin og liker å ligge sammen med dem i senga. Når hun får kos ruller hun rundt på gulvet. Dette er en skikkelig godjente som håper drømmehjemmet er rett rundt hjørnet.

Gyda er kastrert, ID-merket og vaksinert. Hun vil passe inn i et hjem uten små barn. Ny eier må kunne tilby trygge uteområder med lite biltrafikk. Ta kontakt med vår vakttelefon for reservasjon og mer informasjon om Gyda

Join the discussion 2 kommentarer

 • Majdi Ali Abu shalla sier:

  Hei jeg vil gjerne kjøp en katte

  • Andrea Elise sier:

   Hei! Ta kontakt med vår vakttelefonen for adopsjon av katt. Tlfnr er 95225275. Telefonen er åpen fra 18.00 – 21.00 mandag – fredag, og fra 14.00 – 16.00 på søndager.

   Mvh Andrea, DNST

Legg igjen en kommentar