FosterhjemKatter til omplassering

Gyda

Av 24. mars 2019 juli 12th, 2019 Ingen kommentarer
Inntaksdato: 09.03.2019
Funnsted: Gåsbakken

Denne fine damen heter Gyda. Hun er en ung dame på ca 1 1/2 år. Gyda ble fanget inn fra en kattekoloni på Gåsbakken, Melhus. Her har kattene gjemt seg i fjøsene i området og blitt matet av finner.

Gyda har hatt begrenset med menneskekontakt og syns derfor vi mennesker er skummel. Hun trenger derfor tid på seg til å bli trygg rundt mennesker. Vi har allerede sett fremskritt i fosterhjemmet og hun blir tryggere for hver dag som går. Hun er en rolig og matglad dame som elsker godbiter. Gyda har kort silkemyk svart og hvit pels. Hun har en søt rosa nese og et smalt feminint ansikt. Gyda trenger tid til å bli helt trygg på mennesker. I fosterhjemmet holder hun seg mest på badet der hun syns det er tryggest. I det siste har hun begynt å stikke hodet ut av døren for å se seg omkring men det er enda litt skummelt å gå helt ut.

Gyda vil være klar for omplassering ca 11.04. Da vil hun være kastrert, ID-merket og vaksinert. Ny eier må kunne tilby trygge uteområder med lite biltrafikk. Ta kontakt med vår vakttelefon for reservasjon og mer informasjon om Gyda

Legg igjen et svar