Skip to main content
Ikke-publiserte dyrSyk

Guffen

Av 23. januar 2023juni 9th, 2023Ingen kommentarer

Hils på Guffen!

Guffen kom inn til oss fra Gåsbakken i juli 2022. Han antas å være født i januar 2020, og er dermed 3 år gammel.

Guffen er en nydelig hannkatt med semi-lang brun- og sort-tigrete pels med hvite poter, bryst, hake/munn og bliss, og søt rosa nese.

Da Guffen kom inn til oss var han veldig tynn, redd og i dårlig forfatning, men etter noen måneder hos våre dyktige fosterhjem har han blomstret! Han holder nå til på hjelpesenteret vårt, brakka, hvor han er mer sky og tilbaketrukken. Hans tidligere fosterhjem beskriver ham imidlertid som en søt og snill katt som elsker kos. Han lå gjerne i sofaen med fostermor for å slappe av og bli kost med, og reiste seg opp fra sin faste plass for å hilse på hver dag da fosterhjem kom hjem fra jobb. Han er leken, og leker både selvstendig og med fostermor. Han er også glad i å se på TV, og er visstnok ikke kresen på hvilket program som står på – perfekt TV-tittingspartner, med andre ord!

Selv om Guffen har vist stor fremgang er det viktig at hans nye hjem lar ham få god tid til å bli helt trygg i sine nye omgivelser.

Guffen er kastrert, vaksinert og ID-merket. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.