Skip to main content
FosterhjemKatter til omplassering

Gry

Av 13. september 2023september 19th, 2023Ingen kommentarer

Hils på Gry!

Gry er en tilbaketrukken frøken som kommer fra en koloni i nærheten av Gåsbakken. Hun kom inn til oss da hun var ca. ett år gammel i september 2022. Hun er altså nå 2 år gammel, og endelig klar for å finne sitt for-alltid-hjem!

Gry er en nydelig hunnkatt med kort, hvit pels med gråtigrete felt på rygg, hale og hode.

Gry har brukt tiden godt inne hos oss og har nå funnet ut at kos og oppmerksomhet er ikke å forakte! Du må nok forvente å bruke litt tid på å bli kjent med henne, da hun bruker god tid på å finne seg til rette på nye steder. Bestikker du henne med nok tid og ikke minst våtfôr, så kommer hun imidlertid gjerne og slapper av i armkroken på kveldstid. Skal du finne på noe spennende er hun der, nysgjerrig som hun er, for å se hva du gjør på.

Fosterhjemmet beskriver Gry som følger: «Gry er en skikkelig koseklump som gjerne ligger i armkroken så ofte hun får. Hun er en kjempesnill pus og har aldri bitt eller klort oss utenom lett i lek. Hun er litt skvetten av seg og liker forutsigbarhet fra mennesker. Hun er kresen på tørrfôr, men våtfôr går ned på høykant. Alt i alt en godjente man blir glad i som er en perfekt sofakompis!»

Selv om hun kommer fra en koloni har hun vist at hun foretrekker å få all oppmerksomhet alene, og trives best som hjemmets eneste firbente. Hun er ikke så glad i tørrfor, men våtfôr kan hun ikke få nok av. Hun spiser godt i fosterhjemmet nå og trives med å være hjemmets midtpunkt!

Gry ønsker seg et rolig hjem som kan by opp til lek nå og da, men passer nok best i et hjem uten barn.

Gry er ID-merket, kastrert og vaksinert. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.