Denne gutten heter Granleif. Vi tror han er rundt 1 til 2 år gammel. Han ble funnet på Løkken verk, der hadde han gått ute alene over lengre tid. Granleif hadde viklet plast rundt halsen og det hastet med å fange han inn. Ved inntak var han dehydrert og tynn. Han har trolig vokst opp ute uten kontakt med mennesker. Dette har gjort at han er skeptisk og redd. Granleif er nå i ett av våre flinke fosterhjem sammen med en annen trygg katt som kan hjelpe han bli trygg på mennesker igjen.

 

Fosterhjemmet forteller at Granleif er veldig redd og skeptisk når han er den eneste katten i hjemmet. Når han er sammen med en annen trygg katt blir han en helt ny katt som tørr å være i samme rom som mennesker og søker mer kontakt.  Han finner trøst og trygghet i andre katter. Granleif trenger et hjem sammen med en annen trygg katt som kan lære han at mennesker ikke er så skummel. Han trenger et hjem som kan gi han tid og tålmodighet til å bli komfortabel med mennesker.

 

Ved omplassering vil Granleif være kastrert, ID-merket og vaksinert. Han vil passe inn i et rolig hjem uten barn, gjerne sammen med en annen trygg katt. Ny eier må kunne tilby trygge uteområder med lite trafikk. Ta kontakt med vår vakttelefon for reservasjon og adopsjon av Granleif.

Legg igjen et svar