Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Granleif – Reservert

Av 10. mai 2019 februar 28th, 2020 2 kommentarer

Denne gutten heter Granleif. Vi tror han er rundt 1 til 2 år gammel. Han ble funnet på Løkken verk, der hadde han gått ute alene over lengre tid. Granleif hadde viklet plast rundt halsen og det hastet med å fange han inn. Ved inntak var han dehydrert og tynn.

 

Han har trolig vokst opp ute uten kontakt med mennesker. Dette har gjort at han var skeptisk og redd for mennesker. Granleif er nå i ett av våre flinke fosterhjem som jobber med å gjøre han trygg. Hans gamle fosterhjem forteller at Granleif er veldig redd og skeptisk når han er den eneste katten i hjemmet. Når han er sammen med en annen trygg katt blir han en helt ny katt som tørr å være i samme rom som mennesker og søker mer kontakt.  Han finner trøst og trygghet i andre katter. Granleif trenger et hjem sammen med en annen trygg katt som kan lære han at mennesker ikke er så skummel. Han trenger et hjem som kan gi han tid og tålmodighet til å bli komfortabel med mennesker. Han gjør stadig framgang i fosterhjemmet sitt. Granleif har kommer mer fram, leker og ligger i sofaen. Han er dog skeptisk om noen kommer for nære.

 

Granleif er kastrert, ID-merket og vaksinert. Han vil passe inn i et rolig hjem uten barn, gjerne sammen med en annen trygg katt. Ny eier må kunne tilby trygge uteområder med lite trafikk. Ta kontakt med vår vakttelefon for reservasjon og adopsjon av Granleif.

Bli med i diskusjonen 2 kommentarer

 • Astrid Waatland sier:

  Er på utkikk etter en ung hannkatt, har en nesten 13 år gammel kastert han som har mistet begge kattesøsknene sine på bare noen måneder og savner katteselskap helt forferdelig. Har også en svært gammel hund, som har hatt katter hele livet sitt og ikke kommer til å bry seg nevneverdig om en nykommer. Bor i sentrum på Stjørdal, så det er ikke aktuelt med utekatter, men jeg tar dem ut i sele og bånd av og til hvis de har glede av det. Er selvstendig næringsdrivende med hjemmekontor, så er sammen med dyra de meste av døgnet. 🙂

  Vet ikke om Granleif er aktuell for oss, men vil gjerne høre tanker fra dere.

  • Andrea Elise sier:

   Hei Astrid. Så hyggelig at du kunne tenke deg å adoptere. Granleif er en redd pus som trenger et hjem som kan jobbe videre med å gjøre han tryggere. Vi adoptere vanligvis ikke ut innekatter, men siden Granleif er så redd kan dette vurderes 🙂 Granleif finner stor trøst i en kattevenn og har på kort tid blitt tryggere ved hjelp av en venn i fosterhjem. Gjerne ring oss på vår vakttelefon for å høre mer om Granleif eller andre katter vi har til adopsjon.

   Tlfnr er 95225275. Telefonen er åpen fra 18.00 – 21.00 mandag – fredag, og fra 14.00 – 16.00 på søndager

   Mvh Andrea

Legg igjen et svar