Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Gran – reservert

Av 27. september 2020oktober 25th, 20205 kommentarer

Gran er en svart og brun, med en semilang pels som kom inn med sin mor og to søsken. Gran er i et flink fosterhjem, som skal hjelpe henne å bli trygg. Og for vær dag som går blir hun litt tøffere. Hun er veldig glad i lek og har masse energi, men har ikke funnet ut av dette med kosen enda. Men fosterhjemmer har stor tro på at hun blir en ordentlig kosepus når hun blir ordentlig trygg på mennesker. Gran passer i en rolige familie med store barn, som har tid til å sosialisere henne og vis henne at mennesker ikke er så skumle.

Gran har ikke fått førstegangs vaksine og chip enda, men vil bli klar for adopsjon, med en gang dette er gjort og hun er blitt 12 uker gammel. Nytt hjem plikter å gi andregangs vaksine ca en måned etter den første vaksinen, samt å kastrere henne innen seks måneder. Nytt hjem plikter også å ha trygge utemuligheter når hun er klar for å  utforske verden ute igjen. For mer info/reservasjon av Gran, ta kontakt med vår kontakttelefon. Der er vi tilgjengelig mandag – fredag 18:00-21:00 og søndag 14:00-16:00.

Join the discussion 5 kommentarer

 • Hvor gammel er søteste Gran?

 • Hvor gammel er søteste Gran?
  Jeg har alle krav som trengs, men skulle så gjerne hatt to, helst søsken 🐯🐯❤️

  • Silje sier:

   Hei! Fineste Gran er bli 12 uker denne uka, og er klar for adopsjon! Søsteren hennes Selje er også ledig for adopsjon enda, men begge er veldig redde enda, og krever mye jobb og sosialisering før de blir trygge. Kontakt vår vår kontakttelefon som er åpen mandag – fredag 1800 – 2100 og søndag 1400 – 1600, så får du høre mer om Gran og Selje.

   Mvh, Silje

 • Dagrun Hoem sier:

  Hei. Jeg kan tilby Gran event Selje et trygt hjem på Smøla, der spennende
  fri natur er like utenfor husnova og med et stødig hjem fylt med kjærlighet og tid til pus. Ingen små barn el andre dyr. Jeg har også en snill dyrevennlig bestefar i sokkelen som mer enn gjerne tilbyr god mat, lek og varme. Har vokst opp med katt, så vet hvilke ansvar det innebæret. Har planlagt dette lenge og nå er tiden inne. Jeg er i Tr.heim, reiser med hurtigbåten til Smøla i beg av neste uke. Er det mulig å få tilrettelagt at pus da blir med? Mvh Dagrun Hoem

  • Amanda sier:

   Hei! Så hyggelig at du er interessert i Gran. For mer info/reservering, ta kontakt med kontakttelefonen vår. Nummeret er: 95225275. Telefonen er betjent mandag – fredag 18-21 og søndag 14-16.
   Mvh, Amanda

Legg igjen en kommentar