Denne karen heter Gobbi. Han er 9 år gammel og ble funnet ved johnsvatnet etter å ha gått ute i lengre tid. Det viste seg at Gobbi var ID-merket og vi klarte å finne eier. Gobbi var forsvunnet hjemmefra i 2013 og eier fant han aldri igjen. Nå som eier er flyttet til Island ble vi enig om at DNST skulle finne et godt nytt hjem til han.

Fosterhjemmet skriver: Gobbi er en avslappa og rolig pus. Han er sosial og oppsøker oss ofte for kos. Møter oss ved døren når vi kommer inn og vil gjerne være i nærheten av oss. Han er flink til å bruke doen så lenge den er ren nok, men han har begynt å mase litt om å få gå ut. Han er veldig tålmodig med barn, selv om han kan skvette litt av brå bevegelser og høye lyder. Han er ikke så glad i å ligge på fang, men kan bli løftet og båret på. Lek er han også med på dersom vi innleder det, men han er som regel veldig bedagelig i lek også. Men en bedre samtalepartner skal du lete lenge etter! Han er glad i fortelle deg hvordan dagen har vært og spørre deg om din <3

Han har røytet ekstremt mye siden han kom hit, (svære hårballer som faller av ved litt kos) og han flasser også noen ganger, men det har blitt bedre siden jeg begynte å børste ham ofte. Pelskvaliteten vil bedre seg etter tid nå som han har fast tilgang til mat og spiser kvalitetsfor.

 

Gobbi er kastrert, vaksinert og ID-merket. Han skal til tannrens i ukene over påske og vil være klar for adopsjon etter dette. Ta kontakt for mer informasjon om når han er klar for adopsjon.

Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter. Har du noen spørsmål, kan du legge igjen en kommentar, eller ta kontakt med vår kontakttelefon, der er vi tilgjengelig tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00. Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår https://www.dnst.no/adopsjonsskjema/

Legg igjen en kommentar