Skip to main content
HjelpesenterKatter til omplassering

Gina og Gaute

Av 26. juni 2024juli 17th, 2024Ingen kommentarer

Hils på Gina og Gaute!

Gina og Gaute kom til oss fra Gjølme, hvor de hadde blitt observert gående ute over lengre tid med flere andre katter. Da de kom til oss i juni 2023 var de redde, og bar preg av å ha gått ute en stund. Etter en periode i fosterhjem er kattene nå klare til å finne sitt nye for-alltid-hjem! Vi ønsker å adoptere disse to ut sammen da de finner mye trygghet i hverandre.
Gina har lang pels i fargene brun, hvit og svart, og rosa nese. Hun antas å være 2 år gammel, og er fremdeles litt skeptisk etter lang tid ute. Hun har vist framskritt, men adoptivhjem må være forberedt på å hjelpe henne med å bli helt trygg. Tidligere fosterhjem tror Gina vil trives godt i et hjem med en trygg katt som kan hjelpe henne ut av skallet sitt.
Gaute har lang tigerspraglet pels og rosa nese. Han antas å være 3 år gammel, og er fremdeles litt skeptisk etter lang tid ute. Han har vist store framskritt, men adoptivhjem må være forberedt på å hjelpe ham til å bli helt trygg. Tidligere fosterhjem har lagt merke til at Gaute er veldig glad i å kose seg i sofaen og se på TV!
Har du lyst til å bli bedre kjent med Gina og Gaute kan du stikke innom brakka vår på åpen dag for og hilse på dem. De er ID-merket, kastrert og vaksinert. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.