Skip to main content
Adopterte dyr

Gimli – reservert

Av 5. juni 2023februar 11th, 2024Ingen kommentarer

Hils på Gimli!

Gimli kom først inn til oss i mars 2019 etter å ha gått ute i lengre tid. Han var da 3 år gammel, og ble adoptert et par måneder senere. Han kom i retur til oss i januar 2023, da adoptivhjemmet dessverre ikke kunne ha ham lenger. Nå er han veldig klar for å igjen finne sitt nye hjem!

Gimli er antatt født 10.04.2016. Han er en nydelig hannkatt med lang, brun- og svart-tigrete pels med hvit hake, bryst og poter.

Fosterhjemmet beskriver Gimli som følger: «Gimli er en beskjeden, men svært kosete katt. Når han blitt trygg på sine omgivelser så er han en sosial type, som helst ligger i fanget og koser. Fremmede er litt skummelt, så kommer det besøk vil han trekke seg tilbake, men ved hjelp av noen han stoler på, vil han ofte tillate at besøket hilser på han etter en liten stund. Han er ikke den mest lekne typen, men har han litt ekstra energi så fanger han gjerne en lekemus, men garntråd er nok favoritten. Hvis man kan tilby Gimli et rolig hjem med masse kos, så er dette den perfekte katt. Han er svært renslig, aldri gått utenfor kassen og er nøye med kattevasken. Han ligger gjerne og sover i fanget hvis vi sitter på hjemmekontor eller ser på tv. Han er en katt med mye personlighet som har tatt våre hjerter med storm, og som fortjener å få sitt for-alltid-hjem.»

I sitt forrige hjem viste Gimli at han ble usikker og stresset når små barn kom på besøk. Han vil nok derfor passe best i et rolig hjem uten små barn.

Gimli er ID-merket, kastrert og vaksinert. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.