Skip to main content
FosterhjemKatter til omplassering

Gimli

Av 5. juni 2023september 26th, 2023Ingen kommentarer

Hils på Gimli!

Gimli kom først inn til oss i mars 2019 etter å ha gått ute i lengre tid. Han var da 3 år gammel, og ble adoptert et par måneder senere. Han kom i retur til oss i januar 2023, da adoptivhjemmet dessverre ikke kunne ha ham lenger. Nå er han veldig klar for å igjen finne sitt nye hjem!

Gimli er en nydelig 7 år gammel hannkatt med lang, brun- og svart-tigrete pels med hvit hake, bryst og poter.

Fosterhjemmet beskriver Gimli som følger: «Gimli er en veldig kosete og sosial katt. Han ligger helst på fanget i sofaen, og dersom vi er flere så går han mellom oss for å få mest mulig kos. Han er ikke så glad i å leke, men det hender at han blir med på det også.» 

I sitt forrige hjem viste Gimli at han ble usikker og stresset når små barn kom på besøk. Han vil nok derfor passe best i et rolig hjem uten små barn.

Gimli er ID-merket, kastrert og vaksinert. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.