Skip to main content
FosterhjemKatter til omplassering

Gica – reservert

Av 17. desember 2023februar 15th, 2024Ingen kommentarer

Hils på Gica!

Gica kom inn til oss i juli 2022 fra Gåsbakken, hvor hun hadde gått ute i lengre tid med flere andre katter. Hun har estimert fødselsdato 13.01.2022.

Gica er en vakker hunnkatt med kort tricolor-tabbymønstret kort pels.

Gica har stort sett holdt til på Brakka i år, men de siste to månedene har hun bodd i fosterhjem. Fosterhjemmet beskriver Gica slik:

«Nydelig pus. Veldig leken og nysgjerrig frøken. Elsker å løpe rundt og leke med alt hun finner på gulvet. Er også veldig glad i leker med fjær. Prater mye, spesielt om det er mat i nærheten. Da mjauer hun og kommer løpende. Veldig glad i andre katter, vil kose.

Jeg får klappe henne litt innimellom. Hun er veldig nysgjerrig og kontaktsøkende. Kommer løpende om jeg driver med mat på kjøkkenet. Hilser når jeg står opp om morgenen. Hun er så trygg og god, hun mangler bare å bli tryggere på berøring.»

Gica er altså en veldig sosial, leken og matmotivert pus som er veldig glad i andre katter. Hun er egentlig også ganske trygg, men hun er fortsatt ikke 100% trygg på berøring og klapping. Hun ligger imidlertid gjerne og slapper av i sofaen sammen med fostermor. <3

Både i fosterhjem og på brakka har vi sett at Gica trives veldig godt i selskap med andre katter. Vi ønsker derfor at hun kommer til et hjem med minst én katt til.

Gica er ID-merket, kastrert og vaksinert. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.