Skip to main content
ArkivIkke-publiserte dyr

Gaute

Av 26. juni 2024juli 17th, 2024Ingen kommentarer

Hils på Gaute!

Gaute kom til oss fra Gjølme, hvor han hadde blitt observert gående ute over lengre tid med flere andre katter. Da han kom til oss i juni 2023 var han redd, og bar preg av å ha gått ute en stund. Etter en periode i fosterhjem er Gaute nå klar til å finne sitt nye for-alltid-hjem!
Gaute har lang tigerspraglet pels og rosa nese. Han antas å være 3 år gammel, og er fremdeles litt skeptisk etter lang tid ute. Han har vist store framskritt, men adoptivhjem må være forberedt på å hjelpe ham til å bli helt trygg. Tidligere fosterhjem har lagt merke til at Gaute er veldig glad i å kose seg i sofaen og se på TV!
Har du lyst til å bli bedre kjent med Gaute kan du stikke innom brakka vår på åpen dag for å hilse på ham. Adresse og åpningstider finner du her.

Gaute er ID-merket, kastrert og vaksinert. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.