Skip to main content
Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Frost – Reservert

Av 17. november 2021november 28th, 20212 kommentarer

Denne lille gutten heter Frost. Han er en vakker liten fyr som er 19 uker gammel, som kom inn sammen med to andre katter fra Frosta den 10.09.2021

Frost er skipskatt, det betyr at han har ekstra tomler. Frost har også en liten misdannelse i det ene neseboret, men det er sjekka hos veterinær og plager han ikke.

Frost er en trygg og aktiv liten fyr. Som kattunger flest har han masse energi og elsker lek. Frost er også en skikkelig sofagris og elsker å ligge langflat å kose seg.

Frost gikk ute sammen med en katt som var smittet med lungeorm. Frost har ikke fått påvist lungeorm, men får medisinen for sikkerhetsskyld. Han skal derfor ha medisindråper i nakken en gang i måneden, i tre måneder. Medisin og medisinliste vil følge med til nytt hjem.

Frost er klar for adopsjon. Han er ID-merket og vaksinert. Nytt hjem er pliktig til å kastrere han når han blir 6 måneder. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter til han er klar for å gå ut. Har du noen spørsmål, kan du legge igjen en kommentar, eller ta kontakt med vår kontakttelefon, der er vi tilgjengelig tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00. Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår https://www.dnst.no/adopsjonsskjema/

Join the discussion 2 kommentarer

Legg igjen en kommentar