Skip to main content
Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Fredrikke – reservert

Av 20. desember 2022juni 9th, 2023Ingen kommentarer

Hils på Fredrikke!

Denne søte hunnpusen ble tatt inn til oss den 25. mai fra en koloni på Frøya. Fredrikke er nå 11 måneder gammel.

Fredrikke har kort, sort pels med en liten hvit flekk foran på brystet.

Da hun kom inn til oss var hun tynn og litt redd, men etter å ha bodd hos våre flinke fosterhjem ser vi at hun bare blir tryggere og tryggere. Fosterhjemmet til Fredrikke forteller at hun har blitt en skikkelig kosepus! Hun maler og koser seg når hun ligger på favorittstedet sitt i sofaen og får kos. Hun er veldig avslappa når hun er hjemme med fostermor, og ligger gjerne og drar seg foran peisen! Hun har også blitt god venn med fosterhjemmets katt. Hun er imidlertid fortsatt litt skeptisk til ukjente mennesker.

Selv om Fredrikke har vist stor fremgang er det viktig at hennes nye hjem lar henne få tiden hun trenger til å bli helt trygg i sine nye omgivelser.

Fredrikke er ID-merket, kastrert og vaksinert.  Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter til hun er klar for å utforske verden ute.

Har du noen spørsmål, kan du legge igjen en kommentar eller ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00. Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår.