Skip to main content
Adopterte dyr

Fnugg og Ylva – reservert

Av 7. august 2023september 24th, 2023Ingen kommentarer

Hils på radarparet Fnugg og Ylva!

Fnugg og Ylva kom inn til oss fra Midtre Gauldal i fjor høst. Da var de begge tynne og ganske redde. Etter en stund i fosterhjem er de nå klare til å finne sitt nye for-alltid-hjem – sammen! <3

________________________________________________

Fnugg

Fnugg er en nydelig hannkatt som er ca. 5 år og 10 måneder gammel. Han har kort rødtigrete pels med hvitt bryst, hake og strømper, samt hvit venstre overleppe.

Fosterhjemmet til Fnugg forteller at han er veldig trygg, og at han trives svært godt med den andre fosterpusen i hjemmet som heter Ylva. De både leker og spionerer sammen, og vi ønsker gjerne at de adopteres ut sammen. Han er generelt svært glad i andre katter. Fnugg synes det er greit at fosterforelder sjekker ører, men han er fremdeles litt beskyttende ovenfor sjekk av poter og munn. Videre skriver fosterhjemmet at Fnugg er en stor gutt med en litt sensitiv mage, som vil kunne nyte resten av livet i et rolig og stabilt hjem uten barn.

Han tar gjerne i mot kos på hodet, særlig når det er tid for mat, og kan fort finne på å male litt om han er i humør til det. Favorittaktivitetene hans i fosterhjemmet er å sove på bordet, i sengen, eller øverst i et garderobeskap. Dit hopper han opp lett som en plett.

I et nytt hjem ønsker Fnugg seg derfor plasser hvor han kan komme seg litt opp og gjemme seg bort. Da føler han seg tryggest. Fnugg er utrolig søt, men han er en personlighet, og vil at du gjør deg litt fortjent til å motta tilliten hans. Samtidig er han svært nysgjerrig og spionerer gjerne for å se hva du gjør.

Ylva

Ylva er en skjønn hunnpus som er ca. 1 år og 4 måneder gammel. Hun har kort rødtigrete pels med hvitt ansikt, bryst, mage og føtter.

Ylva er en veldig nysgjerrig og leken ung frøken. Hun liker å observere mennesker og alt det rare vi finner på, det være seg å lage mat til å skru opp en skotørker. Hun er veldig søt, og liker å bli klødd med en kløpinne. Hun tar gjerne litt snop fra hånden, og å leke er aller best på nattestid når fosterhjemmet har lagt seg og hun uhemmet kan suse rundt (og kanskje rive ned noen stoler i prosessen).

Ylva har begynt å lære nå at kos er godt og har også begynt å skjønne at hun selv bestemmer når hun vil og ikke vil ha det. Hun er veldig søt, og liker å se på fugler både i hagen og på TV, i tillegg til å erte på seg fosterbror Fnugg for litt løping mellom rommene. Hun er av og til litt nervøs om man går direkte mot henne, eller er for brå i bevegelsene. Hun er ikke særlig glad i å bli håndtert utenfor kosingen, men tilgir heldigvis fort. Det er viktig å jobbe frem tillit hos henne og minne henne på at mennesker for det meste betyr kos og klapp, og ikke tvang.

________________________________________________

 

Fnugg og Ylva er ID-merkede, kastrerte og vaksinerte. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.