FosterhjemKatter til omplassering

Fighter – reservert

Av 11. juni 2020oktober 4th, 2020Ingen kommentarer

Denne nydelige gutten kom inn til oss 5/6-20 etter å ha gått ute ved Vassliveien i Berkåk et par år. Han er antatt å være fire år. Han er semi langhåret, med en skjønn rød og hvit pels. Ved inntak hadde Fighter mange floker. Han fikk derfor en løveklipp hos dyrlegen.

Fosterhjemmet som hadde han forteller at Fighter er en snill og stilig katt. Han liker å kose, men blir raskt redd og trekker seg da tilbake. Mens han er i fosterhjem, er han innendørs og fosterhjemmet tror han lengter litt etter å gå utendørs. Han liker å sitte ved vinduet og se ut. Han er absolutt ikke aggressiv, så han kan passe til en hver familie. Han er en ordentlig kosepus som helst vil ligge i fanget dagen lang.

Fighter er kastrert, id-merket og vaksinert. Det nye hjemmet plikter å gi han andregangsvaksine dersom denne ikke er gitt før adopsjon. Det nye hjemmet må også ha trygge utemuligheter til han er klar for å utforske verden ute igjen. For mer info/reservering av Fighter, kan dere kontakte kontakttelefonen vår. Der er vi tilgjengelig mandag – fredag 18:00-21:00 og søndag 14:00-16:00.

Legg igjen en kommentar