Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Edwin – reservert

Av 24. mars 2020 april 16th, 2020 4 kommentarer

Denne søte hankatten kom inn i varmen til oss 24/3-20 etter å ha gått ute ved Persaunet HVS. Edwin var antatt å være ca seks måneder ved inntak. Han har en nydelig, korthåret pels som er rød og hvit. 

Fosterhjemmet forteller at han er den perfekte kattunge! Han er utrolig kosete og han ønsker å være i nærheten av deg til alle tider. Han leker mye, og foretrekker et garnnøste. Han elsker å utforske, gjerne inni bokser og skap. Han er tålmodig med barn, men trekker seg unna til et stille sted hvis det blir for mye. Han kan grise litt med kattesanda, men han er en renslig katt. Fosterhjemmet forelsket seg i han, og er sikker på at hvem som helst kan forelske seg i denne karen!

Edwin er kastrert, id-merket og fått førstegangsvaksine. Nytt hjem plikter å gi ny vaksine om en måneds tid. Det nye hjemmet må ha trygge utemuligheter til den dagen Edwin er klar for å gå ut. Ta kontakt med vakttelefonen for mer info/reservering av denne godgutten. 

Bli med i diskusjonen 4 kommentarer

 • Kikki Borren sier:

  Jeg bil gjerne adoptere Edwin.
  Min katta, Odin er død, etter bor hos oss 16 år.

  Mvh
  Kikki

  • Amanda sier:

   Hei! Så hyggelig at du er interessert i Edwin 🙂 Vi etterlyser enda eier på han, og kan ikke adoptere han ut før det har gått minst to uker. Han er klar for adopsjon om ikke så lenge. Når du ser han på hjemmesiden (katter til adopsjon), kan du ta kontakt med vakttelefonen vår for mer info/reservering av han. Telefonnummeret er: 95225275. Telefonen er betjent mandag-fredag kl 18:00-21:00 og søndag kl 14:00-16:00.
   Mvh, Amanda

 • Anita Østergaard sier:

  Hei, hvordan gjør dere hvis det er flere interesserte?
  Mvh Anita Ø.

  • Amanda sier:

   Hei!
   Det er nok førstemann til mølla her. Edwin var alt reservert og er nettopp adoptert ut 🙂 Ring vakttelefonen for info/reservasjon av en av våre andre katter. Telefonnummeret er: 95225275. Telefonen er betjent mandag-fredag kl 18:00-21:00 og søndag kl 14:00-16:00.
   Mvh, Amanda

Legg igjen et svar