Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Dominique – reservert

Av 23. august 2018 august 12th, 2019 Ingen kommentarer
Inntaksdato: 19.08.2018
Funnsted: Byneset
Denne gutten heter Dominiqe. Han kom inn fra Rye, Byneset da han gikk i fellen som var satt opp for å fange inn en annen katt. Dominiqe var sliten, skitten i pelsen og sulten. Dominiqe kom da inn til oss i Dyrebeskyttelsen og vi begynte å søke etter eier, uten hell. Dominiqe var en redd og sjenert katt. Han hadde trolig ikke hatt kontakt med mennesker på lang tid og syns derfor vi var ganske skummel. Dominiqe er nå i fosterhjem og vi ser store forbedringer hver dag. Han har vist at han elsker å leke. Dominiqe er nysgjerrig og trives godt sammen med andre katter. Andre katter har stor påvirkning på han og han har begynt å stole på mennesker. Han hopper opp i sofaen og ligger gjerne sammen med fosterforeldrene. Dominique er blitt glad i kos, og er veldig glad i å bli klødd på hodet.
Dominiqe vil trenge et hjem som kan gi han god tid til å bli trygg på nye omgivelser og på nye mennesker. Et nytt hjem må ha trygge utemuligheter for når han er klar for å utforske verden ute igjen.
Dominiqe er vaksinert, kastrert og ID-merket. Han vil passe godt inn i et rolig hjem uten små barn. Ta kontakt med vår vakttelefon for mer informasjon om Dominique.

Legg igjen et svar