Skip to main content
FosterhjemKatter til omplassering

Doffen

Av 9. november 2021desember 1st, 2021Ingen kommentarer

Dette er Doffen. Han kom inn til oss 31.08.2021 fra Verdal. Der har han gått ute bak en butikk sammen med søstren sin Della og flere andre katter.

Doffen er en nydelig liten gutt som er ca 23 uker gammel. Ved inntak var han og søstren Della kjemperedd mennesker og har trolig aldri hatt kontakt med mennesker før. Della og Doffen er nå i fosterhjem der vi jobber daglig med å gjøre de tryggere. De har allerede kommet en lang vei, men de vil trenge et hjem som kan fortsette arbeidet med å gjøre de tryggere.

Fosterhjemmet forteller(5.11): Della og Doffen har hatt fremskritt den siste tiden! De er fortsatt veldig på vakt og gjemmer seg raskt, men er også veeeldig nysgjerrig – kroppsspråket er mye mer åpent og avslappet nå. Spesielt Della kan la nysgjerrigheten ta over frykten. Begge er nå ute og snuser på resten av leiligheten og er ganske så nonchalant møte med vår egen katt, Julius 🙂 Begge spiser gobit fra hånda og Della har vi til og med fått lov å stryke litt på

Doffen er en redd kattunge. Det nye hjemmet må være forberedt på å jobbe videre med å gjøre han trygg. Han vil trives best i et rolig hjem uten små barn, og gjerne sammen med en annen katt.

Doffen er vaksinert og ID-merket. Nytt hjem er pliktig til å kastrere han når han blir 6 måneder. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter til han er klar for å gå ut. Har du noen spørsmål, kan du legge igjen en kommentar, eller ta kontakt med vår kontakttelefon, der er vi tilgjengelig tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00. Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår https://www.dnst.no/adopsjonsskjema/

Legg igjen en kommentar