FosterhjemKatter til omplassering

Dina

Av 3. august 2019 februar 10th, 2020 4 kommentarer

Dette er Dina. Hun kom inn fra Malvik 01.07.2019 sammen med tre små kattunger.

 

Dina er en nydelig dame med kort tigerspraglet pels. Hun gikk ute ved Nortura på Malvik sammen med sine små kattunger. Dina syns vi mennesker er litt skummel og vil trenge litt tid til å bli trygg på mennesker og nye omgivelser. I fosterhjem har hun gjort fremskritt og hun er mer komfortabel med å være sammen med mennesker. Hun er enda ikke veldig komfortabel med å bli tatt på. Dina har passet godt på barna sine og håper nå hun vil få muligheten til å få en familie. Dina er en rolig men pratsom jente. Hun er kjempeglad i godbiter og våtfor, fisk er en stor favoritt.

Fosterhjemmet forteller: Etter som tiden har gått og kjedsomheten under vasken vart for mye for Dina, så kom det en nysgjerrig og leiken pus fram. No e ho så trygg at ho kjem å lukte på godbita i hånda og har de siste dagan og komme oppi senga på kveldstid.

 

Dina vil passe inn i ett rolig hjem uten barn. Det nye hjemmet må ha trygge utemuligheter til Dina er klar for å utforske verden ute igjen.

 

Dina er kastrert, vaksinert og ID-merket ved adopsjon. Ta kontakt med vår vakttelefon for mer info og reservasjon av Dina.

Bli med i diskusjonen 4 kommentarer

 • Fatima sier:

  Hei .. Lurer på hvor gammel er Dina??

 • Lise Børstad sier:

  Jeg er interessert i å adoptere Dina. Har en katt allerede, en hann som er Maine Coon og snart 7 år gammel. Har stor hage og kattene kan være ute. Ta kontakt på 9970321 dersom Dina fremdeles er for adopsjon.

  • Andrea Elise sier:

   Hei! Så hyggelig at du er interessert i Dina. Alle reservasjoner må gå gjennom vakttelefonen vår. Ta kontakt med oss på Tlfnr 95225275. Telefonen er åpen fra 18.00 – 21.00 mandag – fredag, og fra 14.00 – 16.00 på søndager.

   Mvh Andrea, DNST

Legg igjen et svar