Skip to main content
Nyheter

Desemberpusene

Av 8. desember 2017juni 9th, 2023Ingen kommentarer

Nå i adventstiden er det mange firbente som ønsker seg et nytt hjem å feire jul i

Nå i førjulstiden presenterer Dyrebeskyttelsen adventskalender der vi viser frem de fantastiske kattene som ønsker seg nye hjem til jul. Følg med på vår instagram og facebookside for å se en ny desemberpus hver dag. Her kan dere følge jobben dyrebeskyttelsen gjør og de flotte kattene vi har.

I år har vi tatt inn over 200 hjemløse dyr.  Disse får nødvendig behandling, blir kastrert, ID-merket og vaksinert hos veterinær. Nå er mange av kattene klar for å finne drømmehjemmet. De håper på hjem som kan gi kjærlighet, kos og en varm sofa å kose seg i. I løpet av året har mange av kattene våre funnet sine drømmehjem. Vi ønsker dem alt godt og er evig takknemlig for alle de som mulighet til å gi en hjemløs pus en ny sjanse.

Dyrebeskyttelsen er en frivillig organisasjon som lever på donasjoner. Alle midlene vi har går til veterinærutgifter og andre utgifter til kattene våre. Ønsker du å bidra kan du Vippse til 132756

Gaver til Dyrebeskyttelsen kan gi rett til skattefradrag, og gjennom Vipps kan du selv velge om du vil vi skal rapportere inn ditt bidrag eller ikke ved å trykke ja eller nei ved innbetalingen. Hvis du ønsker at vi rapporterer inn din gave fyller du inn nødvendig informasjon som vi trenger til innrapporteringen til Skatteetaten.

Har du ikke Vipps? Vi har også kontonummer 4358.15.86109.

Det er også mulig å gjøre Dyrebeskyttelsen Sør-Trøndelag til mottaker av grasrotandelen hos Norsk Tipping. Send melding til 2020 Grasrotandelen med organisasjonsnummer 993 868 086 eller si ifra til kommisjonær.

 

Vi håper alle får en fortsatt flott desember og en riktig god jul

Stor klem fra alle små og store i Dyrebeskyttelsen Sør-Trøndelag