Skip to main content
Ikke-publiserte dyrSyk

Covi

Av 1. juni 2020september 12th, 2020Ingen kommentarer

Denne fine karen kom inn 27/5-20 etter å ha oppholdt seg ute ved Kåsenvegen i Oppdal over lengre tid. Han kom inn sammen med kattene Cæsar, Cava og Coda. Covi er antatt å være ca fem år gammel og har en korthåret, grå pels.

Fosterhjemmet forteller at Covi er en liten nysgjerrigper og utforsker. Han har på kun seks dager inne på badet vårt funnet alle mulige kriker og kroker han får plass i. Hver gang jeg går inn på badet er han på et nytt sted. Han er litt redd for mennesker akkurat nå så vi skal bruke litt tid på å få han trygg men jeg merket allerede fra de første dagene at han egentlig er en nysgjerrig kosepus som har lyst til å bli kjent med oss mennesker.

Covi er klar for adopsjon ca 24/6-20. Han er da kastrert, id-merket og fått førstegangsvaksine. Nytt hjem plikter å gi ny vaksine om en måned. Det nye hjemmet plikter også å ha trygge utemuligheter til han er klar for å utforske verden ute igjen. For mer info/reservering av Covi, kan dere kontakte kontakttelefonen vår. Der er vi tilgjengelig mandag – fredag 18:00-21:00 og søndag 14:00-16:00.

Legg igjen en kommentar