FosterhjemKatter til omplassering

Cora

Av 19. april 2020september 14th, 20202 kommentarer

Denne søte katten kom inn til oss 18/4-20 etter å ha vandret ute ved Oppdal bilopphuggeri en god stund. Hun kom inn sammen med Conrad og Conan. Cora har en svart/brun korthåret pels. Vi antar at hun var rundt seks måneder ved inntak. 

Fosterhjemmet forteller at de enda ikke har fått blitt ordentlig kjent med Cora. Så langt er hun en forsiktig, men sta jente. Hun er glad i kos og er veldig rolig av seg. Hun er også veldig matglad, da fosterhjemmet har merket at maten forsvinner veldig fort.

Cora er vaksinert og id-merket. Hun blir kastrert 16/9. Da vil hun være klar for adopsjon ca to uker etter dette. Det nye hjemmet må å ha trygge utemuligheter til hun er klar for å utforske verden utendørs igjen. For mer info/reservering av Cora, kan dere kontakte kontakttelefonen vår. Der er vi tilgjengelig mandag – fredag 18:00-21:00 og søndag 14:00-16:00.

Join the discussion 2 kommentarer

 • Pia Yawapee sier:

  Hei! Er det mulig å besøke henne?🌸

  • Amanda sier:

   Hei! Under dyrlegetimen idag oppdaget vi at hun er gravid… Hun er derfor ikke adopsjonklar lengre. Hun vil komme for adopsjon igjen på sensommeren/august igjen.
   Mvh, Amanda

Legg igjen en kommentar