FosterhjemKatter til omplassering

Coda

Av 1. juni 2020oktober 8th, 2020Ingen kommentarer

Denne gutten kom inn 27/5-20 etter å ha oppholdt seg ute ved Kåsenvegen i Oppdal over lengre tid. Han kom inn sammen med kattene Cava, Covi og Cæsar. Coda er antatt å være ca tre år. Han har en korthåret, svart pels med litt hvitt i seg.

Fosterhjemmet forteller 8/10: «Coda gjør stadig fremskritt. Sakte men sikkert. Han har blitt mye tryggere i leiligheten og kan tusle rundt eller ligge og slappe av i stua samtidig som vi er der. Han kan bli skeptisk om vi går mye rundt, da trekker han seg ofte tilbake til favoritt-eska på rommet sitt. Han sitter ofte og mjauer foran vinduet, så vi tror han har veldig lyst til å dra ut. Jeg får lov til å klappe han litt mens han spiser frokost, men ellers er han fortsatt skeptisk til å bli tatt på. Men han freser mye mindre til oss når vi nærmer oss han enn hva han gjorde for et par uker siden. Han er også blitt mye mer nysgjerrig og han ble for første gang med på å leke bittelitt med oss her i forrige uke! Men han leker fortsatt mest bare med seg selv mens vi sover eller er på jobb”.

Coda har nå begynt å utforske leiligheten og kan tilogmed legge seg ned i et rom der fostermor sitter, om hun sitter nokså rolig. Han liker veldig godt kos, men man må fortsatt være rolig rundt han. Så det går sakte men sikkert fremover.

Coda er kastrert, id-merket og vaksinert. Det nye hjemmet plikter å ha trygge utemuligheter til han er klar for å utforske verden ute igjen. For mer info/reservering av Coda, kan dere kontakte kontakttelefonen vår. Der er vi tilgjengelig mandag – fredag 18:00-21:00 og søndag 14:00-16:00.

Legg igjen en kommentar