Denne nydelige panteren er Coda. Han er en 3 år gammel pus som kom inn til oss 25.07.2020 fra en liten koloni i Oppdal.

 

Når Coda kom inn var han livredd mennesker. Etter lang tid og mye jobbing i fosterhjem har Coda blitt mye tryggere. Han har enda en lang vei å gå og vil trenge et hjem som kan jobbe videre med han.

Fosterhjemmet skriver: Coda har virkelig blomstret de siste ukene. Han har sluttet å slå, freser nesten aldri mer, godtar mye mer nærhet fra oss, vil lukte på hånda vår når vi strekker den fram, og vi får lov til å klappe ham med hånda både på hodet og på kroppen. Han virker så glad i den andre fosterhjemskatten de har Freddy, og virker ofte mer trygg på oss om han sitter ved siden av Freddy enn om han sitter alene. De sover, koser og leker mye sammen, og gir oss mye god underholdning.

 

Coda trenger et rolig hjem som er villig til å jobbe videre med han og gi han tid til å bli trygg på de nye omgivelsene. Det nye hjemmet må være forberedt på å gi Coda lang tid på å bli helt trygg. Coda vil trives best i et hjem sammen med en annen trygg katt som kan gi han trygghet og vise han at mennesker ikke er skummel.

 

Coda er kastrert, vaksinert og ID-merket. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter. Har du noen spørsmål, kan du legge igjen en kommentar, eller ta kontakt med vår kontakttelefon, der er vi tilgjengelig tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00. Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår https://www.dnst.no/adopsjonsskjema/

Legg igjen en kommentar