Adopterte dyr

Cinnamon- reservert

Av 29. november 2019 juli 5th, 2020 Ingen kommentarer

Denne snuppen heter Cinnamon. Han ble født i fosterhjem 14.10.2019. Han er en flott gutt med semilang pels i en lys cremegrå farge.

Fosterhjemmet forteller: «Cinnamon er den minste av kaninungene som ble født sammen, men han er den modigste. Han utforsker overalt, er veldig rolig og ikke redd mennesker. Han er den mest sosiale, og han som mest sannsynlig vil kose. Han liker å hoppe opp i sofaen når vi sitter i den. Han pleier ikke å være med på lek med brødrene, men vil heller sitte i sofaen med meg, eller rote seg bort i klesskapet. Han er også flinkest til å finne poser med mat gjemt rundt omkring». Vi vet av erfaring at Cinnamon kan være en ganske dominant liten herremann!

Cinnamon er id-merket, kastrert og er klar for adopsjon. Ved adopsjon av kanin stiller vi krav til at kaniner enten skal adopteres to sammen, eller at de adopteres inn i et hjem med en kanin fra før. Kaniner er sosiale dyr og skal ha en venn av samme art. Vi stiller krav til gode boforhold, med stor plass til å bevege seg. Ta kontakt med vår vakttelefon for mer info og reservasjon av Cinnamon.

Legg igjen et svar