FosterhjemSmådyr til omplassering

Cinnamon

Av 29. november 2019august 28th, 202010 kommentarer

Denne snuppen heter Cinnamon. Han ble født i fosterhjem 14.10.2019. Han er en flott gutt med semilang pels i en lys cremegrå farge.

Fosterhjemmet forteller: «Cinnamon er den minste av kaninungene som ble født sammen, men han er den modigste. Han utforsker overalt, er veldig rolig og ikke redd mennesker. Han er den mest sosiale, og han som mest sannsynlig vil kose. Han liker å hoppe opp i sofaen når vi sitter i den. Han pleier ikke å være med på lek med brødrene, men vil heller sitte i sofaen med meg, eller rote seg bort i klesskapet. Han er også flinkest til å finne poser med mat gjemt rundt omkring». Vi vet av erfaring at Cinnamon kan være en ganske dominant liten herremann og har kommet i retur et par ganger da han ikke har kommet overens med andre kaniner… Derfor tillater vi at han kan adopteres som ene-kanin, da han virker å trives bedre alene.

Cinnamon er id-merket, kastrert og er klar for adopsjon. Ved adopsjon av kanin stiller vi vanligvis krav til at kaniner enten skal adopteres to sammen, eller at de adopteres inn i et hjem med en kanin fra før. Ettersom Cinnamon ikke virker å ha noen interesse av å bonde med andre kaniner, kan han adopteres som ene-kanin. Vi stiller krav til gode boforhold, med stor plass til å bevege seg. Ta kontakt med vår vakttelefon for mer info og reservasjon av Cinnamon.

Join the discussion 10 kommentarer

 • Babak Tavassoli sier:

  Hi folks,
  My wife and I just moved to a terrace apartment with a rather large space (about total of 53 square meter of glassed balcony and terrace), and we’re interested to adopt Cinnamon. But there is a twist (actually two): first, we have no prior experience with rabbits; and second, we have no other rabbits (or even pets) for Cinnamon to mingle with (of course, we can wait for you to give us the second!).
  Please advise.
  Mvh,

  • Amanda sier:

   Hello! We usually require our bunnies to be adopted in pairs, but because Cinnamon does not get along with other bunnies (he has been adopted multiple times and came back because he does not get along with other bunnies…), he is allowed to be adopted without having a friend. So we do not require his new home to have another bunny. Cinnamon has proven to be quite dominant and therefore he should maybe go to a home that has some knowledge and know how to handle bunnies. I would recommend you to call our service phone at «952 25 275» and talk to someone if you are interested in him. Phone hours are 18-21 Monday – Friday and 14-16 Sunday.
   Best regards, Amanda

 • Gry Indermo sier:

  Hei😊

  Vi har en hunnkanin som av gemytt virker lik cinnamon. Hun lever fritt på 4 mål hage å er i tipp topp form med dette. Liker ikke å bli løftet opp, men oppsøker oss gjerne for å være sammen med oss å tigge om godbiter. Hun er også en tidligere omplasseringskanin så vi er ikke helt sikre på alder her. Vi har hatt omplasseringskaniner i over 13 år å denne siste ble funnet ved Namsen i Namsos… Tror dere Cinnamon kunne trivdes med henne når de har et så stort område å boltre seg på eller er disse to for enerådende? Kanskje en fordel når de er hunn og hannkanin?
  Mvh
  Gry

  • Amanda sier:

   Hei! Så hyggelig at du er interessert i Cinnamon 🙂 Det er litt vanskelig å si om de ville ha kommet overens eller ikke.. Det letteste er jo å prøve. For mer info/reservering av Cinnamon, ta kontakt med kontakttelefonen vår. Telefonnummeret er 952 25 275. Telefonen er åpen mandag-fredag 18-21 og søndag 14-16.
   Mvh, Amanda

 • Sandra sier:

  Hei, jeg er en 20 år gammel jente som bor i en leilighet utenfor Trondheim Sentrum (Stubban), jeg har hage og nok plass til en kanin. Jeg har akuratt flyttet hit og driver med hjemmestudier. Dette kan bli litt ensomt så det hadde vært fantastisk å da ha en venn som denne kaninen! Jeg har tidligere hatt både kanin og hund når jeg var yngre!

  • Amanda sier:

   Hei! Så hyggelig at du er interessert i Cinnamon 🙂 For mer info/reservering av Cinnamon, ta kontakt med kontakttelefonen vår. Telefonnummeret er 952 25 275. Telefonen er åpen mandag-fredag 18-21 og søndag 14-16.
   Mvh, Amanda

 • Anna sier:

  Hei!
  Jeg lurer på om Cinnamon er ledig enda? Ser ut til å være en flott kanin! Har ikke hatt kanin siden jeg var barn, men har god tid til å lære om og ta vare på en ettersom at jeg (og dyreglad samboer) følger mye undervisning hjemmefra. Bor i leilighet og har ikke uteområde annet enn veranda. Tenker også å bo her ett års tid, så vet ikke om et kaninhjem for en periode er noe dere og en mulig kanin kan trenge? Hilsen Anna 🙂

  • Silje sier:

   Hei Anna! Vi har Cinnamon enda, da han kom retur. Han går ikke så godt overens med andre kaniner … Nå er han i et supert fosterhjem, å vi ønsker ikke å flytte han, med mindre han blir adoptert igjen. Om du ønsker å adoptere, ta kontakt med vår kontakttelefon. Der er vi tilgjengelig mandag – fredag 18:00-21:00 og søndag 14:00-16:00. Om du ønsker å bli fosterhjem, eller hjelpe oss på et annet vis (som brakkesteller, dyretaxi eller lignende), send oss en mail på: sor-trondelag@dyrebeskyttelsen.no.

   Mvh, Silje

 • Frida sier:

  Hei. Jeg lurer på om Cinnamon fortsatt leter etter et hjem?

  Mvh Frida

  • Amanda sier:

   Hei! Cinnamon er fortsatt ledig og venter på sitt forever-home. Ta kontakt med kontakttelefonen vår for info/reservering. Nummeret er: 95225275. Telefonen er betjent mandag – fredag 18-21 og søndag 14-16.
   Mvh, Amanda

Legg igjen en kommentar