FosterhjemKatter til omplassering

Cava

Av 1. juni 2020september 14th, 2020Ingen kommentarer
Denne nydelige lille jenta kom inn 27/5-20 etter å ha oppholdt seg ute ved Kåsenvegen i Oppdal over lengre tid. Ved inntak var Cava drektig, og to dager senere fødte hun fire små. Dessverre døde en av kattungene, da den ikke ville ta til seg næring. Hun har nå tre friske, herlige små. Cava kom inn sammen med kattene Cæsar, Covi og Coda. Ved inntak var hun antatt å være ca seks måneder. Hun har en korthåret, sort pels med litt hvitt i seg.

Cava er fremdeles ganske redd. Fosterhjemmet beskriver henne som tilbaketrukket og usikker. De fikk kose med henne til å begynne med, men så trakk hun seg veldig tilbake og virket mer redd. Cava har ikke rukket å bli særlig sosialisert hos oss enda, da hun som nevnt over har fokusert på barna sine og oppfostret de. Hun er i et av våre flinke fosterhjem som jobber med å få henne tryggere.

Cava er klar for adopsjon ca 20/9-20 Hun er da kastrert, id-merket og fått førstegangsvaksine. Nytt hjem plikter å gi ny vaksine om en måned. Det nye hjemmet plikter også å ha trygge utemuligheter til hun er klar for å utforske verden ute igjen. For mer info/reservering av Cava, kan dere kontakte kontakttelefonen vår. Der er vi tilgjengelig mandag – fredag 18:00-21:00 og søndag 14:00-16:00.

Legg igjen en kommentar