Skip to main content
Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Carmen – reservert

Av 18. mars 2023juni 9th, 2023Ingen kommentarer

Hils på Carmen!

Carmen kom inn til oss i oktober 2022 fra Midtre Gauldal. Da var hun ca. 5 måneder gammel, og litt forsiktig av seg. Siden da har hun bodd hos våre flinke fosterhjem, og er nå endelig klar for å finne sitt for-alltid-hjem!

Carmen er en nydelig hunnkatt med grå-, beige- og hvit-tigrete kort pels. Hun har en søt hvit stripe på nesa og guloransje øyne.

Fosterhjemmet beskriver Carmen som følger: «Carmen er litt sky, men en veldig god pus. Hun elsker å fange strikketøy, og kommer ut i gangen og møter oss når vi kommer hjem. Er veldig glad i kos, og har utrolig myk pels.» Fosterhjemmet forteller også at Carmen har hatt en sakte, men kontinuerlig framgang, og at selv om hun  fremdeles til tider kan være litt reservert, kommer hun og møter dem i døra når de kommer hjem og kommer og henter dem når hun er tom for mat. 

Carmen er ID-merket, kastrert og vaksinert.  Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter til hun er klar for å utforske verden ute. Carmen skal holdes inne til hun er ett år gammel.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.