Skip to main content
Adopterte dyr

Carl – reservert

Av 5. mai 2023juni 25th, 2023Ingen kommentarer

Hils på Carl!

Carl kom inn til oss i november 2022 fra Frøya. Da var han bare to måneder gammel, skitten i pelsen og litt redd. Nå er han 8 måneder gammel og veldig klar for å finne sitt for-alltid-hjem!

Carl er en nydelig hannkatt med semi-lang brunsvart pels.

Selv om Carl var ganske redd ved inntak har han vist stor framgang i fosterhjem! Fosterhjemmet beskriver ham som en trygg, fantastisk og veldig kosete katt som er leken og nysgjerrig og har supermyk pels. Han er veldig sosial og  glad i å være sammen med fosterfamilien og de andre kattene i huset, men søker også gjerne litt alenetid av og til.

Carl er ID-merket, kastrert og vaksinert. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter til han er klar for å utforske verden ute. Carl skal holdes inne til han er ett år gammel.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.